DOLAR 32,1849
EURO 34,9630
ALTIN 2.505,68
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Huawei FreeBuds 3 için güncelleme müjdesi Akıllı telefon piyasasından sonra kablosuz kulaklık piyasasına da el atan Huawei, rakiplerine göz açtırmıyor…

16.12.2019
A+
A-

Kablosuz kulaklık pazarında kendisinden söz ettiren Huawei, FreeBuds 3’ün konforlu ve sağlam bir tasarıma sahip olduğunu iddia ediyor. Başarılı ekip, yeni cihazının stüdyo kalitesinde hizmet verdiğini düşünüyor.

Ülkemizde de satışa sunulan etkili aksesuar, 1099 TL karşılığında satın alınabiliyor. Daha önce incelemesini yaptığımız Huawei FreeBuds 3, 0.54MB büyüklüğündeki bir güncelleme eşliğinde yenilendi.

Ses deneyimini optimize eden bu yazılım, Bluetooth bağlantısının kalitesini de artırıyor.  “Versiyon 1.9.0.208” adı ile gelen bu altyapı, bir aramayı sonlandırmak adına sağ kulakiçine bir görev atıyor. Bundan böyle sağ kulakiçine çift tıkladığınız takdirde yapılan görüşmeyi sonlandırabileceksiniz.

Hatırlanacağı üzere aktif gürültü önleme özelliğini sol kulakiçine atayan Huawei, artık sağ kulakiçinin de işlevsel olmasını sağladı. Son olarak ilgili güncellemeyi yüklemek isteyenler, aşağıdaki uyarıya dikkat etmeli:

“Lütfen güncelleme yapmadan önce her iki ucu da kulaklık kılıfınıza koyun ve kılıfınızı güncelleme işlemi tamamlanana kadar kapatmayın. Hem kulaklığınızın hem de şarj kasanızın güncelleme işleminden önce yüzde 30’dan daha fazla şarja sahip olduğundan emin olun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.