DOLAR 32,2014
EURO 34,7667
ALTIN 2.418,85
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

iPhone SE 2 arka paneli sızdırıldı!

29.05.2018
A+
A-

Apple’ın uzun bir süredir değiştirmediği tasarımlar büyük eleştiriler alırken iPhone 8 ailesi ve iPhone X ile değişim çanları çalmaya başlamıştı. Apple, metal yekpare tasarımın yerini yavaş yavaş cam bırakırken iPhone X ile de çerçevelerden kurtulacaklarının sinyalini vermişti.

Bir süredir gündemde yer alan iPhone SE 2 ise ilk modelde olduğu gibi eski bir tasarımla değilde sıfırdan tasarlanmış gibi gözüküyor. Ön tarafta çentikli ekranın yer alacağı artık neredeyse kesinken arka tarafta ise iPhone 8 modellerindeki ile benzer bir yüzey yer alacak.

Zira ortaya çıkan son görsellerde bunu kanıtlar nitelikte. iPhone X ve iPhone 8 modellerinin yeniden tasarlanarak küçültülmüş bir kasaya sığdırılmış hali diyebileceğimiz iPhone SE 2, cam yüzey sayesinde oldukça şık gözükecek.

Donanım tarafında ise iPhone 7 modelinde kullanılan A10 Fusion işlemcinin yer alacağı modelde 2 GB RAM ve 32 ile 128 GB dahili depolama sunulması bekleniyor. Arka tarafta 12 Megapiksellik tek kamera kullanılmaya devam edilecekken ön tarafta ise 5 Megapiksellik kamera 7 Megapiksellik FaceTime kameraya yükseltilecek.

Siz cam arka panel hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.