DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

HTC’nin yeni telefonu için tarih açıklandı HTC birçok kişinin hatırlamadığı bir marka haline gelse de yeni telefon üretmeye devam ediyor. HTC Desire…

09.06.2020
A+
A-

Tayvanlı üreticinin Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkan ilk telefonu olan Desire 20 Pro’nun tanıtım tarihi kesin oldu. HTC Tayvan’ın internet sitesinde paylaşılan bilgiye göre telefon, 16 Haziran tarihinde resmiyet kazanacak.

Görsele baktığımızda ekranın sol tarafında ön kamera için ayrılan delik rahatça görülebiliyor. Arka tarafta ise tekrar sol tarafa dikey bir şekilde hizalanan kamera kurulumu yer alıyor. Arka tarafta dört kamera olması beklenirken, bununla beraber parmak izi okuyucunun da yer alacağı dile getiriliyor.

6 GB RAM’e sahip olan Desire 20 Pro’nun Qualcomm Snapdragon 660 veya 665 işlemciden şiddet alacağı yani orta segment bir telefon olacağı belirtiliyor. Cihazın 6.5 inç büyüklüğündeki ekranının Full HD+ çözünürlük sunması beklenirken, 3.5 mm kulaklık akını koruduğu iddia ediliyor.

Desire 20 Pro, HTC’nin delinmiş ekrana sahip ilk telefonu olsa da, parmak izi okuyucunun ekranda yer almayacak olması rakiplerine kıyasla sinyâl bir eksiklik.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.