DOLAR 32,2507
EURO 34,8576
ALTIN 2.428,13
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

HTC U12 Plus tasarımı tamamen ortaya çıktı

29.04.2018
A+
A-

Ortaya çıkarılan fotoğraflara göre HTC, U12 Plus modelinde 18:9 formatında ekrana yer verecek ve telefonun ekranında çentik yerine inceltilmiş alt ve üst çerçeveler olacak. Cihazın arka tarafı ayna benzeri bir cam kaplamaya sahip olacak. Parmak izi okuyucusu ise bu arka paneldeki “HTC” logosu ve kamera arasında yer alacak. Güç butonu ve ses açma – kapama butonlarının sağ tarafta bulunduğu modelin alt tarafında ise USB Type-C girişi ve hoparlör konumlandırılacak.

Cihazın görselleri, kamera özellikleri hakkında da ipuçları veriyor. Ortaya çıkan görsellere göre cihazın hem arka, hem de ön tarafında çift kamera yer alacak. Bu sayede arka taraftaki kameralarla da ön taraftaki kameralarla da arka tarafı bulanık fotoğraflar elde edebileceksiniz.

HTC U12 Plus hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Diğer ortaya çıkan teknik özelliklerine baktığımızda ise HTC U12 Plus, gücünü Qualcomm’un en üst seviye yonga seti olan Snapdragon 845’ten alacak. Bunun yanı sıra cihaza 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza eşlik edecek. Cihazın kutudan Android 8.1 işletim sistemiyle çıkması bekleniyor.

HTC U12 Plus’ın ne zaman tanıtılacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fiyatının ise 700 ila 800 dolar arasında olması bekleniyor.

:: HTC U12 Plus tasarımı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.