DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Son 24 Saatte Akıllı Paranın Akışı ve Popüler Coinler

Son 24 saatte akıllı paranın akışı ve popüler coinler hakkında en güncel bilgileri burada bulabilirsiniz. Kripto para dünyasındaki gelişmeleri kaçırmayın!

25.04.2024
A+
A-

Nansen Verileri ile Son 24 Saatte Akıllı Paranın Akışı

Nansen Verileri ile Son 24 Saatte Akıllı Paranın Akışı

Nansen’den gelen veriler, son 24 saatte akıllı paranın hangi coinlere aktığını gösteriyor. Bu bilgiler, yatırımcılar için hangi coinlerin popüler olduğunu ve gelecekte potansiyel olarak yükseliş gösterebileceklerini anlamak için önemli bir kaynak olabilir.

Tartışmalı ezETH, Akıllı Paranın Odağında

Verilere göre son 24 saatte en fazla akış alan coin ezETH. Bu, Ethereum’un stake edilmiş versiyonunu temsil eden bir tokendir ve yatırımcılar, varlıklarını stake etmeden likit kalabilmeleri için kullanılabilir.

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere ezETH, dün, tartışmalı bir fiyat hareketi sergiledi. Renzo Protocol’un likit restaking token’ı (LRT) ezETH, tartışmalı REZ native token airdropu sırasında peg’ini kaybetti. Bu olay, ezETH’nin 1 ETH’ye eşit değerini kaybetmesine neden oldu.

EzETH fiyatı, merkezi olmayan borsa (DEX) Uniswap’ta geçici olarak 688 dolara kadar düştü. Ancak yazının yazıldığı sırada fiyatı tekrar düzeldi.

ENA Coin, ETH, WBTC; ezETH’yi Takip Ediyor

ENA Coin, ETH, WBTC; ezETH’yi Takip Ediyor

ezETH’yi takip eden diğer coinler arasında ENA, ETH, WBTC, aEthWBTC, stETH, aEthWETH, rsETH, HIGH ve aEthUSDC yer alıyor. Bu coinlerin her biri farklı bir Ethereum tabanlı projeyi temsil ediyor ve yatırımcılar tarafından farklı nedenlerle tercih edilebilir.

Akıllı paranın hangi coinlere aktığını takip etmek, yatırımcılar için trendleri anlamak ve potansiyel olarak kârlı yatırımlar yapmak için faydalı bir araç olabilir.

Ethereum Tabanlı Coinlere Yüksek İlgi

Ethereum tabanlı coinlere olan ilgi yüksek. Son 24 saatte en fazla akış alan ilk 9 coin Ethereum tabanlı. Likit ETH staking’i dikkat çekiyor. ezETH, son 24 saatte en fazla akış alan coin. Yatırımcılar, yüksek getiri potansiyeline sahip coinlere de ilgi gösteriyor. HIGH, son 24 saatte en fazla akış alan 9. coin.

Sonuç

Nansen verileri, son 24 saatte akıllı paranın hangi coinlere aktığını gösteriyor. Bu bilgiler, yatırımcılar için hangi coinlerin popüler olduğunu ve gelecekte potansiyel olarak yükseliş gösterebileceklerini anlamak için önemli bir kaynak olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.