DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 20°C

HTC U12 Plus satıştan kaldırıldı!

14.12.2018
A+
A-

Tayvanlı teknoloji devi son amiral gemisi HTC U12 Plus‘ı resmi Çin mağazası üzerinde satıştan kaldırdığı ortaya çıktı. Henüz söz konusu durum hakkında resmi bir açıklamada bulunmayan HTC‘nin resmi Çin sitesinde HTC U12 Plus için stokta kalmadığı belirtiliyor.

Bunun haricinde ise bir önceki nesil amiral gemisi olan HTC U11 ve U11 Plus modellerinin satışlarına devam ettiği görülen teknoloji devinin, henüz neden böyle bir hamleye başvurduğu bilinmiyor.

Çin’de yayınlanan raporlara göre, HTC U12 Plus modelinin bazı teknik aksaklıklar veya bir takım sorunlar yüzünden satıştan kaldırıldığı iddia edildi. Tabi, söz konusu bu durumun bir varsayımdan ibaret olduğunu da belirmekte yarar var. İlerleyen günler yaşanılan bu gelişme ile ilgili, HTC yetkililerinin resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

HTC U12 Plus özellikleri neler sunuyor?

Snapdragon 845 işlemcisi ile üretilen HTC U12+ modelinde, 6 GB RAM ve 64 GB hafıza ile geliyor. 6.01 inç boyutlu SuperLCD 6 ekran kullanılıyor. Bu ekranın 18:9 görüntü oranına ve 1440 x 2280 çözünürlüğe sahip.

HTC’nin yeni amiral gemisi, dört kameralı yapısı ile bu özelliğe sahip ilk amiral gemisi olma özelliği taşıyor. Telefonun arka tarafında 2 adet kamera yer alıyor. Arka kısımdaki ana kamera, HTC’nin geliştirdiği UltraPixel 4 teknolojisine sahip, f/1.8 diyafram açıklığı sunuyor  ve 12 Megapiksel çözünürlük ile fotoğraf çekebiliyor.

İkinci kamera ise f/2.6 diyafram açıklığına ve 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Arka kısımdaki ikinci kamera 2x optik zoom yeteneği ile portre fotoğraf çekilebilmesini sağlıyor. Telefonun ön kısmında yer alan iki kamera da 8 Megapiksel çözünürlük ve  f/2.0 diyafram açıkılığa ile geliyor.

Android 8.0 Oreo işletim sistemi ve HTC Sense arayüzü yüklü olan telefon, 3500 mAh kapasiteli batarya, QuickCharge 3.0 ve kablosuz şarj desteği gibi özellikler yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.