DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C
Per 23°C

HTC U12 Life özellikleri sızdırıldı!

04.08.2018
A+
A-

Son zamanlarda orta sınıf telefon pazarında bir hayli rakiplerinin gerisinde kalan HTC, U12 Life ile yeniden rekabete hazırlanıyor. Tasarımı ve teknik özellikleri sızdırılılan U12 Life, çift kamerası ile tüm dikkatleri üzerine çekecek.

Motorola 5G teknolojisini nasıl sağlayacak?

5G akıllı telefon yarışı tüm hızıyla sürüyor. Motorola ise herkesi ters köşeye yatıran bir hamleyle sözde de olsa ilk 5G destekli telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Gelen detaylara bakacak olursak HTC yeni orta sınıf telefonunda, çift arka kameraya yer vereceği belirtiliyor. Sızdırılan şemalara göz gezdirdiğimizdeyse, önceki modellere benzer bir tasarım anlayışının yeni telefonda da devam ettirildiğini görmekteyiz.

16 MP + 5 MP çift arka kamerasıyla U12 Life, Snapdragon 636 işlemciden gücünü alacak. Bunun beraberinde telefon, 4 GB RAM ve 64 GB’lık depolama seçeneğiyle satışa sunulacak.

6 inç, 2160 X 1080 çözünürlükdeki bir ekrana sahip olan U12 Life’da, ayrıca 3600mAh boyutunda bir batarya bulunuyor. Fakat yeni telefonun ne zaman tanıtılacağıyla ilgili, henüz bir bilgi paylaşılmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.