DOLAR 32,3733
EURO 34,9950
ALTIN 2.325,67
BIST 9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Android için SwiftKey güncellendi!

14.03.2018
A+
A-

Güncelleme ile birlikte uygulamaya eklenen en önemli yeniliklerden biri yeni araç çubuğu. Bu yeni araç çubuğu sayesinde artık SwiftKey kullanıcıları da hızlıca GIF görsellere ve çıkartmalara erişebilecekler. Hatta artık kendi fotoğraflarınızı kullanarak yeni çıkartmalar da yaratabileceksiniz.

Eğer bu yeni özelliğe erişmek istiyorsanız önce uygulamanızı güncellemeli ve ardından da sanal klavyenin tahmin bölümünün solunda yer alan “+” simgesine dokunmanız gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra karşınıza GIF görselleri ya da çıkartmalar geliyor ve istediğinizi seçip gönderebiliyorsunuz.

Bunun dışında uygulamanın güncellenmesiyle birlikte Dünya’da çok bilinmeyen ve az kullanılan 19 farklı dilin daha desteği de sanal klavyeye eklenmiş oldu. Bu diller arasında Ayizo, Aymara, Bavyera, Kirundi, Lombard, Mam ve Miskito gibi birçok seçenek yer alıyor.

Güncellemeyi yüklemek ve yeni araç çubuğundan faydalanmak istiyorsanız siz de Google Play Store üzerinden uygulamanın sayfasına gidebilir ve klasikleşmiş şekilde yeni sürümü indirebilirsiniz.

:: Hangi sanal klavye uygulamasını kullanıyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.