DOLAR 32,3734
EURO 34,7567
ALTIN 2.412,81
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Horlamayı Ne Keser? Horlamayı Kesen Meyve Suyu Tarifi…

07.12.2021
A+
A-

Horlama problemini çözen bu meyve suyu tarifiyle kesintisiz bir uyku çekeceksiniz. İşte mucizevi horlamayı kesen meyve suyu tarifi!

Kendinizin ya da partnerinizin uyurken horlamasından rahatsız mı oluyorsunuz? Bu leziz meyve suyu tarifi horlama probleminizi anında kesecek. Peki, horlamanızın asıl nedeni ne? Horlamak hangi sağlık sorunlarının belirtisi? Horlamanın çözümü ne? Tüm bu bilgiler haberimizde…

Horlamayı Kesen Meyve Suyu için Gerekli Malzemeler

-2 elma

-2 havuç

-1 zencefil kökü

-1 limon

Horlamayı Kesen Meyve Suyu Yapımı

Yukarıda verdiğimiz tüm meyveleri karıştırın. Malzeme listesindeki bir adet limon bile kendi başına burnunuzu açacak kadar C vitamini içermektedir. Havuç, elma karışımı daha iyi dinlenmenizi sağlar. Zencefil burnunuzun içindeki rahatsızlığı çözmenize imkan sağlar.

Neden Horlarız?

Horlama problemi , ağız ve sinüslerin anatomik yapısı, fazla alkol tüketimi, alerji, soğuk algınlığı ve kilo gibi birçok farkl sebeplerden ötürü kaynaklanabilir. Uykumuzda derin uykuya doğru geçerken yumuşak damak, dil ve boğazdaki kasların gevşemesine sebep olur. Bu şekilde boğaz dokuları solunum yolunun kısmi olarak tıkanmasına neden olur. Hava yolu tıkandığında ise hava akışı zorlaşır. Horlamaya neden olan bu doku da titreşimin artmasına neden olur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.