DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Boynuzu Çıkan Genç Kız Bilim Dünyasını Şaşkına Uğrattı

21.10.2020
A+
A-

Yaklaşık bir yıldır kafasının arka kısmında bir şişlik olduğunu ve bu şişliği gergedan boynuzuna benzeten Lisa, yaklaşan düğün törenleri nedeniyle bir müddet doktora gitmeyi erteledi. Ancak daha sonra fiziksel ve duygusal olarak yaşadığı zorlukları anlatmak için Dr. Lee’ye başvurdu. Artık bu cilt sorunundan kurtulmak istiyordu.

Gözyaşlarını tutamayan Lisa yaşadıklarını şöyle anlattı:

‘Her gün büyüyordu. Bazen canımı acıtıyordu. Oldukça hassas bir halka vardı. Boynuza benziyordu. Özellikle de gergedanların boynuzu gibi, sertti. Kimsenin görmesini istemiyordum bu nedenle saçımın alt kısmına saklıyordum. Bu şişlik bana kendimi kötü hissettiriyordu. Kimin kafasında büyüyen ve boynuza benzeyen bir şişlik var ki?’

Lisa, bu şişliğin kanser olabileceğine dair düşüncelere kapıldı. Dr. Lee durumu açıklayarak Lisa’nın rahatlamasını sağladı. Bu şişliğin, beyaz kan hücrelerinin sıkışması sonucu oluşan cilt boynuzu olduğunu aktardı.

Şişlik Lisa’nın beklediği kadar tehlikeli bir durum olmasa da, büyüklüğü doktorun alarma geçmesine neden oldu. Dr. Lee, ‘Oldukça fazla uzamış bir tırnağa benziyordu. Daha önceleri de cilt boynuzu görmüştüm. Ama bu boyutta bir cilt boynuzunu ilk kez görüyorum’ dedi.

Dr. Lee ameliyata ihtiyaç duymadan bu şişliğin ortadan kaldırılmasını sağladı.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.