DOLAR 32,5459
EURO 35,0080
ALTIN 2.427,35
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Honor Türkiye Başkanı belli oldu!

05.03.2018
A+
A-

Honor, Ocak 2018’de Türkiye Başkanı olarak Kevin Wang’ı atadı. Kısa süre içinde ürünlerini piyasaya çıkarmaya hazırlanan  markanın iş yönetimi ve büyüme operasyonuna liderlik yapacak olan Wang, daha önce Latin Amerika pazarında çeşitli yöneticilik pozisyonlarında bulundu.

Honor View 10 tanıtıldı!

Yapay zeka birimi ile ön plana çıkan Huawei Honor View 10 modeli, şirketin CES 2018 etkinliğinde resmi olarak tanıtıldı. İşte tüm detayları ile Honor View 10 özellikleri ve fiyatı!

Honor’da Türkiye Başkanı olarak göreve başlamadan önce 9 yıl boyunca Huawei’de çalışan Kevin Wang, son olarak 2017 yılından itibaren Latin Amerika Tüketici İş Grubu Ürün Direktörü olarak görev yaptı. Huawei’ye 2008 yılında katılan Kevin Wang, 2 yıl boyunca Şili’de Satış Müdürü, 3 yıl boyunca Huawei Şili Tüketici İş Grubu Direktörü pozisyonlarında çalıştı. Wang, 2013 yılında Huawei Latin Amerika’nın Satış Direktörü oldu ve 4 yıl boyunca bölgedeki kanal satışlarının yönetimini üstlendi.

:: Honor markasını takip ediyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.