DOLAR 32,3373
EURO 34,7963
ALTIN 2.389,24
BIST 10.227,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Honor Magic EarBuds ile 1 gün! – vLog! Honor Magic Earbuds ile bir gün videomuzda, Honor Magic Earbuds özellikleri neler sunuyor, tüm gün deneyimleyerek…

21.07.2020
A+
A-

ShiftDelete.Net olarak farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Deneyim odaklı videolarımıza bu sefer Honor’un tam kablosuz kulaklığı Honor Magic Earbuds ile devam ediyoruz. Ekibimizden Furkan bu kulaklık ile 1 gün geçirdi ve sizlere yaşadığı deneyimleri göstererek anlattı. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Kulaklığı nereden satın alabilirim?

1 gün geçirdiğimiz Honor Magic EarBuds kulaklığı satın almak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

Honor Magic Earbuds özellikleri neler?

Tam kablosuz kulaklıklar arasında şık tasarımı ile karşımıza çıkan kulaklık, inci beyazı ve mavi iki renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Kulaklığı kulağınıza  taktığınız andan itibaren sizleri rahat bir kullanım deneyim beklerken, 3 farklı boyutta yumuşak silikondan üretilen kulak uçları kullanıcının kulak büyüklüğüne göre değiştirilebiliyor. Kulaklık kulağınıza takıldığı anda hem pasif hem de aktif olarak gürültüyü engelleyebiliyor. Magic Earbuds, hibrit ileri-geri beslemeli çift mikrofon Aktif Gürültü Engelleme teknolojisini kullanarak, ortalamada 32dB’e kadar dış sesi engelliyor. Bu sayede trafik, toplu taşıma, ofis, uçak gibi istenmeyen seslerin bulunduğu ortamlarda, kulaklık sadece dinlediğiniz sese odaklanmanızı sağlıyor. Kulaklık, şarj kutusu ile 10,5 saate kadar telefonla görüşme, 14,5 saate kadar kesintisiz müzik oynatımı sağlıyor. Kulaklıklar aktif gürültü engelleme özelliği açıkken ise telefon görüşmeleri için 9, müzik oynatımı içinse 12 saate kadar kullanım ömrü sunuyor.

Müzik dinleme konusunda kullanıcıların karşısına 10mm’lik dinamik bir sürücü ünitesi ile çıkan kulaklık, EMUI 10.0 ya da daha yeni bir versiyon kullanan Android  akıllı telefonunuzla, şarj kutusunu açtığınız anda otomatik olarak eşleşebiliyor. Kulaklık  iPhone’larla da çalışabiliyor ancak Huawei AI Life uygulaması iOS işletim sisteminde bulunmadığı için kulaklıkların detaylı ayarlarını yapamıyorsunuz. Kulaklıkların üstüne dokunarak hem Android hem de iPhone’larda müziği kontrol etme veya aramayı cevaplama gibi özelliklerin de olduğunu belirtelim.

Furkan’ın Honor Magic EarBuds ile 1 günü videosunu izledikten sonra YouTube kanalımıza abone olmayı ve videomuzu beğenmeyi unutmayın. Ayrıca video hakkındaki yorumlarınızı da YouTube videomuzun altına yapabilirsiniz. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.