DOLAR 32,2626
EURO 35,0791
ALTIN 2.465,69
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Samsung katlanabilir telefon modelinden kötü haber!

12.11.2018
A+
A-

Bildiğiniz üzere Geliştiriciler Konferansı sırasında Samsung’un CEO’su D.J Koh, en az 1 milyon adet katlanabilir telefon modeli üreteceklerini belirtmişti.  Bugün yayınlanan raporda ise Samsung, ilk başta katlanabilir telefonunu sınırlı sayıda üreteceği belirtiliyor. Daha sonrasında ise kullanıcılardan gelen olumlu tepkilere göre üretim sayını daha da artırmayı hedefleyen Samsung, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarına devrim niteliğindeki telefonunu ulaştırmayı da hedefliyor.

2019’un ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi hedeflenen akıllı telefon ile rakiplerine büyük bir çalım atacak olan Samsung, oldukça iddialı geliyor. İlk katlanabilir telefonu için tabiri caizse ince eleyip sık dokuyan teknoloji devi, geliştirmiş olduğu ekran teknolojileriyle sektörün öncüsü olmayı da hedefliyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda Flexpai dünyanın ilk katlanabilen Snapdragon 8150 işlemcili katlanabilir telefon modelini lanse etmişti. 1300 dolar fiyat etiketi ile bir hayli can yakacak olan akıllı telefon teknik özellikleriyle de oldukça dikkat çekmişti.

Aynı şekilde Samsung’unda katlanabilir telefonun da fiyatıyla bir hayli can yakacağını belirtmiştik. Yayınlanan raporlara göre artan üretim maliyetlerinden dolayı söz konusu akıllı telefonun fiyatının 1500 dolar ila 2000 dolar arasında olacağı tahmin ediliyor. Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.