DOLAR 32,3901
EURO 34,6511
ALTIN 2.390,33
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Honor 30 Lite tasarımı belli oldu! 90 Hz ekran Honor 30 Lite tasarımı yayınlanan görselle birlikte ortaya çıktı. Yerinde fiyatlı olarak duyurulması beklenen…

01.07.2020
A+
A-

Honor yeni modelleri için çalışmalara devam ediyor. 6.5 inç büyüklüğünde LCD, 90 Hz tazeleme hızına ve 180 Hz dokunma tepkimesine sahip ekranla gelecek olan model, 5G desteğini de kullanıcılara sunacak. Rakiplerine tarafından daha yerinde fiyatlı olması beklenen modelin, mobil oyunlar için de iyi bir seçenek olacağı düşünülüyor.

Honor 30 Lite tasarımı içinde 4 bambaşka seçeneği olduğu belirtildi. Bu seçenekler “yaz gökkuşağı”, “serap gümüşü”, “Oz büyücüsü” ve “gece siyahı” olacak. Bu renk seçenekleri arasında da “yaz gökkuşağı” olarak isimlendirilen seçeneğin, büyük istek görmesi bekleniyor.

Modelin özelliklerine baktığımızda bizi 5G destekli işlemci olacağı bilgisi karşılıyor. Modelin 4 GB, 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri ile 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçeneklerine sahip olması bekleniyor.

Model kamera tarafında da üçlü sistemle kullanıcılarla buluşacak. Bu sistemde 48 Megapiksel ana kamera ile 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel olan iki kamera görev alacak. Ön kameranın da 16 Megapiksel olacağı konuşuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.