DOLAR 32,5670
EURO 34,7178
ALTIN 2.411,47
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Zamsız Galaxy Note 9 almak isteyenler için fırsat

14.09.2018
A+
A-

Hepsiburada, Samsung Türkiye garantili Galaxy Note 9 modelini, ilk duyuru fiyatından daha uygun bir fiyata satışa sundu. Hatırlayacağınız üzere, Galaxy Note 9’un 128 GB kapasiteli versiyonu, 6499 TL olarak açıklanmıştı. Sonrasında ise artan fiyatlar ile 8000 TL civarı fiyatlara yükselen Note 9 modelini lansman fiyatının da altına satın alınabilir durumda.

Yukarıdaki görsele tıklayarak, Samsung Galaxy Note 9 modelinin 128 GB ve 512 GB kapasiteli modellerinin fiyatlarına bakabilirsiniz!

Samsung Galaxy Note 9 özellikleri

Samsung Galaxy Note 9, RAM ve depolama seçenekleriyle önceki modeli Note 8 ve Samsung’un 2018 yılı amiral gemisi Galaxy S9 Plus’tan ayrılıyor. Yeni Note modeli iki farklı donanım seçeneği ile bizlere sunuluyor; 6 GB RAM / 128 GB depolama ve 8 GB RAM / 512 GB depolama.

İşlemci tarafında S9 Plus modelinden de bildiğimiz 8 çekirdekli Exynos 9810işlemcisi Galaxy Note 9‘un da kalbini oluşturuyor. Amerika’da satılacak modelde ise Snapdragon 845 işlemcisi kullanılıyor.

Samsung, yine Note 8 ile karşılaştırdığımızda batarya tarafında geliştirmeye gidiyor. 4000 mAh bataryaya sahip olan Galaxy Note 9, Note 8 ve Galaxy S9 Plus‘a göre daha iyi bir pil ömrü sunacak.

Samsung Galaxy Note 9 tasarım özellikleri

Galaxy Note 9, Galaxy Note 8‘den farklı olarak, arkadaki parmak izi okuyucusu kameranın altına yerleştiriliş durumda. Renk seçenekleri ve 6.4 inçlik ekran boyutu haricinde, ana tasarım detaylarının Note 8’e benzer olduğunu söyleyebiliriz.

Etkileyici performans, bol güç, şık tasarım, Super AMOLED ekran ve Samsung’un Galaxy Note telefonlarında kullandığı tüm stil özellikleri Note 9’da yer alıyor.

Bu kez ekran tarafında oranın biraz daha geliştirilmiş. Böylece 6.4 inçlik bir Super AMOLED ekran bizleri karşılıyor. Bunun dışında tasarım tarafında telefon boyutlarının neredeyse aynı kalacağı tahmin ediliyordu, öyle de oldu.

Note 9 ekranı 1440 x 2960 piksel çözünürlüğe sahipken, piksel yoğunluğu ise 514 ppi . Telefon ekranı Corning Gorilla Glass 5 ile korunurken, HDR10 gibi teknolojiler de sunulmaya devam ediyor.

Kasa alüminyum çerçeve ile ön plana çıkarken, tıpkı ekranda olduğu gibi, Corning Gorilla Glass 5 ile tam koruma sağlanıyor. Diğer bir taraftan IP68 sertifikası sayesinde, Samsung Note 9 suya ve toza karşı maksimum koruma sağlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.