DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Yükselişteki Değer: Chainlink, Avalanche, Solana ve Edu3Labs Altcoin’leri

Kripto piyasasında yükselişte olan Chainlink, Avalanche, Solana ve Edu3Labs gibi altcoin’leri yakından tanıyın. Yatırım fırsatlarını kaçırmayın!

05.05.2024
A+
A-

Chainlink (LINK) – Yükselişteki Değer

Son 3 ila 6 aylık grafiklere bakıldığında, altcoin sezonunun henüz tam anlamıyla başlamadığı görülüyor. Ancak, Altcoinbuzz ekibinden kripto uzmanı Lawrence Mike Woriji, şu anda indirimde olan bazı altcoin’leri paylaşıyor ve bu altcoin’lerin şu anda alınması gerektiğini belirtiyor.

Chainlink (LINK)

Chainlink, son zamanlarda kripto dünyasında büyük ilgi gören altcoin’lerden biridir. Projelerine benzersiz bir yaklaşım getiren Chainlink, dünya genelinde büyük bir hedefe odaklanmış durumda. Blockchain oracle ağını kurma hedefiyle yola çıkan Chainlink, bu alanda önemli bir boşluğu doldurmayı amaçlıyor. Şu anda 13,88 dolar seviyesinden işlem gören Chainlink’in, boğa piyasası ivme kazandıkça nereye gidebileceği belirsiz ancak potansiyeli oldukça yüksek.

Avalanche (AVAX) – Ethereum Rakibi

Avalanche, son dönemlerde hızla yükselen bir altcoin olarak dikkat çekiyor. Ethereum’un önemli bir rakibi olan Avalanche, hız, ölçeklenebilirlik ve güvenlik konularına odaklanarak benzersiz bir yapı oluşturmuştur. Üç farklı Blockchain üzerine kurulu olan Avalanche, büyük şirketlerle yaptığı ortaklıklar ve genişleyen ekosistemiyle gelecek vaat ediyor. Şu anda 34,78 dolardan işlem gören Avalanche, ATH seviyesine göre büyük bir potansiyele sahip.

Solana (SOL) – Hız ve Ölçeklenebilirlik Odaklı

Solana, hız ve ölçeklenebilirlik konularına odaklanarak piyasadaki en iyi Layer 1 Blockchain’lerden biri haline gelmiştir. Merkeziyetsiz uygulamalar ve kripto paralar için ideal bir platform olan Solana, güvenlik ve ölçeklenebilirlik konularını bir arada sağlamayı başarmıştır. 141,66 dolardan işlem gören Solana, büyüme potansiyeliyle dikkat çekiyor.

Edu3Labs (NFE) – Eğitim ve Blockchain Entegrasyonu

Edu3Labs, online eğitim sektöründe Blockchain teknolojisini kullanarak fark yaratmaya çalışan bir projedir. Öğrenciler, içerik oluşturucular ve token sahiplerini bir araya getiren Edu3Labs, Web3’ün eğitim alanındaki potansiyelini keşfetmeyi hedefliyor. AI teknolojisi ile kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimleri sunan Edu3Labs, şu anda 0,06213 dolar seviyesinden işlem görüyor ve büyük bir yükseliş potansiyeline sahip.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.