DOLAR 32,3996
EURO 34,5594
ALTIN 2.380,76
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Honor 30 kamera detayları belli oluyor!

28.03.2020
A+
A-

Onleaks üzerinde bir kullanıcının paylaştığı bilgilere göre, standart Honor 30, üçlü kamera düzenine sahip olacak.

Huawei, EMUI 10.1 güncellemesini duyurdu

Huawei, P40 lansmanında, Android temelli güncelleme EMUI 10.1 özelliklerini de duyurdu. Hayatınızı kolaylaştıracak, gizliliğinizi koruyacak yeni özellikler oldukça beğenilecek.

Ana kamera, Sony IMX 7XX sensör ve 50MP olacak. Ayrıca, Full-Pixel Odaklanma teknolojisine sahip olacak. Ultra geniş açılı lens ise, 12MP, telefoto lensin ise 8MP olacağı ve 3x optik odaklanma yapabileceği görülüyor.

Bilgiyi veren kişi ayrıca, fotoğrafın üçlü kamera düzeniyle ilgili bir çizim de paylaştı. LED ve üçlü kamera ile bu modelin 30S‘in kıvrımlı arka paneli ile büyük benzerlik taşıdığı görülüyor.

Honor 30 Çizimi

Ancak daha detaylı bilgiler henüz paylaşılmadı. Daha önce paylaşılan bir bilgiye göre, Honor 30 Pro da 1/1.3 Sony IMX sensör ile gelecek.

Honor 30S için geri sayım başladı. Diğer iki telefonun da Mart sonu ya da Mayıs başında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.