DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Çiftlik Bank’tan sonra şimdi de Kaşar Bank!

24.08.2018
A+
A-
55 TL’lik Steam oyunu kısa süreliğine ücretsiz oldu!

Müjde, Ubisoft’un başarılı oyunu For Honor kısa süreliğine tamamen ücretsiz oldu. Oyuncuları sevindirmeye devam eden Steam, birbirinden güzel sürprizlerine hız kesmeden devam ediyor.

Sultangazi ve çevresinde yaşayan 30 vatandaşı, ”Kaşar ticareti yapacağız” deyip dolandırdığı ortaya çıkan Kaşar Bank, vatandaşların evi, arabası ne varsa sattırdı. Yaşanılan bu talihsiz olaydan sonra mağdurlar ”Çiftlik Bank ile dalga geçerken aynısı başımıza geldi” ifadelerine yer verdi.

Mağdurların savcılığa verdiği ifadelerde Kaşar ticareti yapacağız sözleriyle kandırılıp, insanlardan binlerce lira para alındığı belirtildi. Tıpkı, Çiftlik Bank’ta olduğu gibi mağdurlardan toplanan paralarla kişilere bir süre ödeme de yapan sistem, kullanıcılarının güvenini sağladıktan sonra para akışını kestiği ortaya çıktı.

Özel bir gıda şirketinde çalışan sistemin sahibi, ”Çalıştığım yerden kaşarları toptan alacağım. Fabrikadan nakit alıp marketlere vadeli satıp, aradaki parayı paylaşacağız” dediğini belirten mağdur insanlar olayın araştırılması için savcılığa başvurdu. Başvurunun ardından yapılan araştırmalar sonucunda kimi insanı 450 bin TL kimisini ise 100 bin TL dolandıran Kaşar Bank sahibi kayıplara karıştı. Peki, siz yaşanılan bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.