DOLAR 32,6910
EURO 34,9201
ALTIN 2.505,20
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Hangi ünlü şarkıcı, yasak aşkının karısı tarafından darp edildi?

05.10.2021
A+
A-

Takvim Gazetesi’nde yer alan Snob Magazin’in iddiasına göre magazin ve sosyete dünyası şu sıralar asansör dedikodusuyla çalkalanıyor. İddiaya göre ünlü bir iş kadını kocasıyla yasak aşk yaşayan sarışın şarkıcıyı dedektif gibi takibe alıp dövdü.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Ünlü bir kadın şarkıcı, evli iş insanıyla aşk yaşamaya başladı. İş insanı, yasak aşk yaşadığı sevgilisiyle kalmak için Fulya’daki bir rezidansta ev kiraladı.

İkili, 1.5 ay boyunca gizli gizli Fulya’daki evlerinde buluştu. Şarkıcı, mutluyken, iş kadını ise mutsuzdu! Zengin sevgilisinin jestleriyle her gün havalara uçan şarkıcı, sık sık kameralar önünde ahlak dersi verse de kendisi fena faka bastı.

İş kadını, takibe aldığı şarkıcıyı Fulya’daki rezidansta buldu. Aynı asansöre binen iş kadını, kimliğini açıklayıp şarkıcıya saldırmaya başladı. Önce sarışın güzelin pırlantalarını çıkaran iş insanı, daha sonra kıyafetlerini de parçaladı.

Olay yerine güvenlikler geldi. İş kadını “Polis çağırın ben bu kadını dövdüm” dedi.

Sarışın şarkıcı ise rezaletin büyümemesi için güvenliklere, polis çağırmamasını söyledi. Üstü başı paramparça evine giren şarkıcı o günden beri görüntü vermemek için evinden çıkmıyor.

SIR PERDESİNİ ‘2. SAYFA’ ARALADI! İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (VİDEO)

İki gün önce magazin ve sosyete dünyasını sarsan bu habere ilişkin iki usta gazeteci Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt bomba detaylar verdi.

Habere konu sarışın şarkıcının isminde ‘E’ harfi olduğu, uzun zamandır hayatında kimsenin olmadığını söyleyen bu şarkıcının tektaşını da kendisinin aldığını söylediğini ifade eden Müge ile Gülşen, uzun süredir ortalarda görünmeyen bu şarkıcıyı telefonla aradıklarını ama bu ismin telefonlarına cevap vermediğini de ifade ettiler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.