DOLAR 32,4835
EURO 34,5918
ALTIN 2.480,32
BIST 9.545,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

Hafif ve portatif drone: Fairy

19.05.2018
A+
A-

Fairy Drone, sahip olduğu küçük yapısı ve hafifliği sayesinde hem taşınabilirliği ile ön plana çıkıyor, hem de ülkemizdeki yasal regülasyonlara maruz kalmıyor.

Sadece 140 gram ağırlığa sahip olan drone, SHGM’ye kayıt yapmaksızın kullanılabiliyor.

Üzerinde bulunan 4 adet pervane aracılığı ile uçan Fairy drone, maksimum 4000 metre yüksekliğe çıkabiliyor. Saniyede 2 metre tırmanabilen drone, 16 dakika boyunca havada kalabiliyor.

1080p Full HD çözünürlüğünde, 115 derece görüş açısına sahip bir kamerayı bünyesinde barındıran Fairy drone, en önemli anlarınızı video ve fotoğraf olarak microSD karta kaydediyor.

128 GB’a kadar microSD kart destekleyen Fairy drone, mobil uygulama aracılığı ile kontrol edilebiliyor. Aynı zamanda drone üzerinde bulunan kamera görüntüsü de, canlı olarak bu uygulama vasıtasıyla izlenebiliyor.

Teslimat tarihi ve fiyatlar

Portatif drone Fairy, Kickstarter üzerinden desteklerinizi bekliyor. Ürünün teslimat tarihi Temmuz 2018 olarak belirtilmiş.

Ürünün Türkiye’ye herhangi bir kargo ücreti bulunmadığını belirtelim.

Ürünün kutu içeriğinden bir adet Fairy drone, şarj adaptörü, batarya, microUSB kablosu ve kontrolör çıkıyor.

Ürünün bazı paketleri;

1 Adet Fairy Drone –> 99$
2 Adet Fairy Drone –> 119$

Ürünü satın almak ve daha fazla bilgi için tıklayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.