DOLAR 32,2643
EURO 35,0680
ALTIN 2.466,62
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Samsung’un Yeni Katlanabilir Telefonlarını Tanıtacağı Etkinliğin Tarihi Ortaya Çıktı

05.07.2021
A+
A-

Bu yaz Samsung çok sayıda yeni cihazının tanıtımını yapacak. Bu cihazlar arasında katlanabilir telefonlar, akıllı saatler ve kablosuz kulaklıklar gibi pek çok ürün yer alıyor. Bütün ürünlerin ilk defa karşımıza çıkması planlanan etkinlik ise Samsung Unpacked 2021 etkinliği. 

Kore’de yayınlanan bir habere göre Samsung’un bir sonraki Unpacked etkinliği için artık bir ay kadar bir süre kaldı. Etkinliğin tarihinin 11 Ağustos olacağı açıklandı. Daha önce de etkinliğin Ağustos’ta gerçekleşeceği öne sürülmüştü.

11 Ağustos tarihine işaret ediliyor:

galaxy fold 3

DailyDigitalNews tarafından yapılan habere göre Samsung’un bir sonraki etkinliğini yapacağı tarih 11 Ağustos olarak kesinleştirildi. Daha önce de etkinliğin Ağustos ayında gerçekleştirileceği iddia edilmişti. Samsung da kendi paylaştığı mesajlarda “yaz sonuna” işaret ediyordu. Etkinliğin başlangıç saatinin Türkiye saati ile 18.00 olacağı ve YouTube üzerinden yayınlanacağı ifade ediliyor. Yine de resmi bir duyuru yapılmadı.

Habere göre Samsung, bu etkinlikte beş farklı ürünün tanıtımını gerçekleştirecek. Bu ürünler arasında iki katlanabilir telefon olması dikkat çekiyor. Bunlar ise Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 olacak. Ayrıca etkinlikte Galaxy Watch 4 serisinden iki farklı akıllı saat ve firmanın yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds 2 de karşımıza çıkacak.

Yine de bu cihazların ne zaman satışa çıkacağı konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda Samsung’un katlanabilir telefonlarını etkinlikten birkaç hafta sonra satışa sürmesi beklenebilir. Galaxy Watch 4 modellerini ve Buds 2’yi ise etkinlikle aynı gün ya da hemen bir sonraki gün satışta görmemizin ihtimali oldukça yüksek. Samsung Unpacked etkinliği gerçekleştirildiğinde biz de en güncel bilgileri anında sizlerle paylaşacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.