DOLAR 32,3000
EURO 34,7289
ALTIN 2.399,90
BIST 10.342,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Gözü dönmüş katil cinayeti orada işledi

23.07.2020
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Ferdi Yavuz’un haberine göre Pınar Gültekin henüz 27 yaşındaydı.

Bitlisli genç kız, Muğla’ya üniversite okumak için gelmişti. Okulunu bitirmesine az kalmış, ailesine “Kurban Bayramı’nda yanınızdayım” demişti. Neşeli ve sevecen tavırlarıyla arkadaşlarının gönlünü fethetmişti Pınar. Yüzündeki kocaman gülüşü ile çektirdiği fotoğraflarını sosyal medyada paylamış, çok sayıda beğeni de almıştı.

BİRDEN ORTADAN KAYBOLDU

Ancak ne olduysa o gün oldu. Tarihler 16 Temmuz’u gösterdiğinde, Pınar birden ortadan kayboldu. Ne arkadaşları ne de ailesi ulaşabiliyordu. Pınar’ın kaybolduğu haberi sosyal medyaya düştüğünde, herkes genç kızın sağ salim bulunması için iyi dileklerini iletiyordu ama 5 gün geçmesine rağmen Pınar’dan bir iz yoktu.

ÖZEL BİR EKİP KURULDU

Emniyet ve Jandarma 10 kişilik bir ekip oluşturdu. Cinayet masası dedektiflerinin yanı sıra bilişim suçlarında görevli emniyet mensuplarının da yer aldığı profesyonel ekip Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi’nde ilk olarak Pınar’ın son görüldüğü AVM’de çalışma başlattı.

Menteşe ilçesindeki yüzlerce güvenlik kamerasına el konuldu. Pınar’ın arkadaşlarının tek tek ifadelerine başvuruldu. Kamera kayıtları titizlikle ve saatlerce izlendi. Genç kızın sosyal medyasını inceleyen ve telefon kayıtlarını çıkaran dedektifler baz istasyonlarından en son alınan sinyalleri ortaya çıkardı.

Düğüm yavaş yavaş çözülüyordu. Dedektifler Pınar’ın olaylı şekilde ayrıldığı eski sevgilisinin Cemal Metin Avcı olduğunu öğrendi. Jandarma ve polisten oluşan iki dedektif Avcı’yı teknik takibe aldı. Gece, gündüz demeden her ayrıntıyı titizlikle inceleyen dedektifler son konuşmaların Avcı’yla olduğunu tespit etti, telefon sinyallerinden ikilinin aynı anda bir arada oldukları bilgisine ulaşılınca tüm şüpheler eski sevgilide yoğunlaştı. Bu esnada çevredeki benzin istasyonlarının kayıtlarını inceleyen özel ekip çok önemli olan ve cinayetin çözülmesinde büyük rolü bulunan detayı yakaladı.

Avcı, lise yıllarında aynı okulda okuduğu C.Ç isimli bir kızı da aynı adrese kaçırmıştı.

Avcı, lise döneminde aynı okulda okuduğu C.Ç. ile sevgili oldu. Avcı, sevgilisi C.Ç’yi o yıllarda oraya götürdü. Hem okul arkadaşı hem de kız arkadaşı olan lise öğrencisi C.Ç’yi bir süre orada tuttu. Bu olaydan sonra okul yönetimi tarafından Cemal Metin Avcı’ya disiplin cezası verildi.

BAĞ EVİNDE 2. VUKUAT

Avcı’nın, aynı adreste başka vukuatları da olmuştu. Avcı, kendisine ait barda çalışan bir elemanını alacak verecek meselesi yüzünden burada darp etti.

SALONDAKİ DAĞINIKLIK

Salonundaki dağınıklık ve halının kıvrılmış olması burada bir arbedenin yaşandığını ortaya koyuyor.

Koltuğun üzerindeki leğende bulunan tuvalet kağıdı, Avcı’nın cinayetten sonra ortalığı temizlemek istediğini gösteriyor. 

Caninin içtikleri biraların kutularını iz kalmaması için şöminede yaktığı tahmin ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.