DOLAR 32,5681
EURO 34,7244
ALTIN 2.492,75
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Göztepe’de Rasmus Ankersen geldi

13.06.2022
A+
A-

Spor Toto 1’inci Lig’e düşen Göztepe’nin hisselerinin yüzde 70 devralma konusunda prensipte anlaşma sağlayan Sport Republic şirketinin kurucu ortaklarından Danimarkalı spor adamı Rasmus Ankersen, İzmir’e geldi.

Spor Toto 1’inci Lig’e düştüğü yeni sezona şampiyonluk hedefiyle girmeye hazırlanan Göztepe’de kulüp hisselerinin yüzde 70’i Danimarkalı ünlü spor adamı Rasmus Ankersen ve Sırp milyarder Dragon Solak’ın sahibi olduğu Sport Republic şirketine devredildi.

Başkanlık görevinden daha önce istifa eden Mehmet Sepil ve Başkanvekili Talat Papatya ile bir araya gelen Ankersen, yönetimle yeni sezon öncesi bilgi alışverişinde bulundu. Göztepe’nin 97’nci yılına özel olarak bastırılan tişörtü de giyen Ankersen’in yarın sarı-kırmızılıların kuruluş yıl dönümü için yapılacak etkinliklere de katılacağı ifade edildi.

TURGAY ALTAY ÖN PLANDA

Sepil ve Papatya ile toplantılara başlayan Ankersen’in öncelikle teknik direktör sorunun çözülmesi için mesai harcadığı kaydedildi. Yöneticilerin önerdiği isimler üzerinde çalışan Ankersen’e geniş çapta bir liste verildi. Listede Hüseyin Eroğlu, Bülent Korkmaz, Tamer Tuna, Turgay Altay ve Volkan Demirel’in olduğu, yıllarca Aykut Kocaman’ın yardımcılığını yapıp son olarak Manisa FK’yı çalıştıran Turgay Altay’ın bir adım öne çıktığı kaydedildi.

Mevcut takımla ilgili de bilgiler alan Rasmus Ankersen, gelecek teknik adamın raporuna göre kadroyu şekillendireceği vurgulandı. Stadı ve Urla Adnan Süvari Tesisleri’ni gezen Ankersen, personelle de tanıştı. Ankersen’in yarın oynanacak Türkiye-Litvanya maçını izlemek için Gürsel Aksel Stadı’na geleceği de öğrenildi. Göztepe, Ankersen’le yurtdışından yatırım alan ilk Türk kulübü olacak.

Mehmet Sepil ve Rasmus Ankersen Mehmet Sepil ve Rasmus Ankersen

GÖZ-GÖZ 97 YAŞINDA

Öte yandan sarı-kırmızılı kulüp, yarın 97’nci yaşını kutlayacak. Süper Lig’de küme düşme üzüntüsü yaşayan sarı-kırmızılılar her sene olduğu gibi 14 Haziran’da doğum günü etkinlikleri yapacak. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda toplanacak sarı-kırmızılı futbolseverler önce müzik gösterileriyle organizasyona başlayacak. Ardından saatler 21.30’u gösterdiğinde Göztepeli futbolseverler geleneksel olan meşale şovlarını yapacak. Meşale gösterisinin ardından taraftarlar Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak Türkiye-Litvanya maçını izlemek için tribündeki yerlerini alacak.

NTV Youtube kanalına abone ol
NTV YouTube kanalına abone olabilirsiniz.

Abone Ol

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.