DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Gözleri dört gün boyunca kapalı kaldı: Çağla Şıkel’in gözyaşları

Manken ve sunucu Çağla Şıkel “karanlık inziva” adı verilen meditasyona katıldı. Dört gün boyunca gözleri kapalı kalan Şıkel, gözleri açıldığı gözyaşlarını tutamadı.

26.12.2023
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda oğluyla birlikte soğuk korkusunu yenebilmek için ile buz dolu fıçıya giren Çağla Şıkel, bu kez gözleri bantlı bir şekilde 4 günlük karanlık inzivaya çekildi.

Gözlerindeki bantın açılmasından sonra ışığı gören Çağla Şıkel, gözyaşlarını tutamadı. Ünlü ismi o anlarda yoga eğitmeni Çetin Çetintaş teselli etti.

“ANLATILMAZ BİR DENEYİM”

Deneyimini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü isim, yayınladığı videoya şu notu düştü:

“Soruyorsunuz bana ‘Ne yaşadın?’ diye , inanın anlatamıyorum hala… Kaç defa yazdım yazdım sildim. Anlatılmaz bir deneyim. Daha önce içimde yaşamadığım bir duygu oldugu için kelimelere dökmekte halihazırda zorlanıyorum. Belki sadece şöyle söyleyebilirim. Bu inzivada her şey vardı. Ve aslında hiçbir şey yoktu. Kapkaranlıktı. Günler yoktu, zaman yoktu, güneş hiç doğmadı bir damla ışık veya dışarıda görülecek hiçbir şey yoktu.

“İLK KEZ DOKUNDUĞUM DUVAR EN YAKIN ARKADAŞIMDI”

“Bakmamız gereken yer içimiz ,tek ihtiyacımız olan şey ise cesaretmizdi. Ve merak! Müthiş bir bilinmezlik her şey yeniden başlayan o heyecanlı kız” diyen Şıkel, “Bir ben vardır bende, benden içeri biliyordum. Ona temas etmek istedim. Meraklı bir çocuk gibi müthiş bir neşeyle heyecanla attım ilk adımlarımı. Belki de ilk kez bastığım yeri bu kadar biliyordum, ilk kez dokunduğum duvar en yakın arkadaşım en güvendiğim yer olmuştu. O kadar yavaş hareket ediyorduk ki o andan başka bir ana gitmek veya başka bir şey düşünebilmek imkansızdı. Her şeyden önce bu eşsiz bir pratikti. Bildiklerimden, bize yüklenen anlamlardan, sırtımızda taşımayı sevdiğimiz hatırlarımızdan, insanlardan, bugünkü Çağla’dan ve tüm kimliklerimizden arınıp orada özümüze temas etme hali. Evet gerçekten belki böyle söyleyebilirim. Görmek istediğim tek bir şey vardı, bunların hiçbiri olmadığında ki ben o kızı çok merak ediyordum ve en çaresiz en savunmasız en zor anımda çıktı karşıma… Ah mahvoldum. Ağlayışım ise o kızı bulmuş ve onu bir daha bırakmayacak olmanın verdiği mutluluk belki de” ifadelerini kullandı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.