DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Google’ın akıllı yanıt uygulaması: Reply

21.02.2018
A+
A-

Akıllı yanıtlama sayesinde Restoranda mısın? şeklinde bir mesaj geldiğinde kullanıcılara ” Evet, oradayım ” tarzında bir akıllı yanıt tavsiye edilirken, Ne zaman evde olacaksın? gibi bir soru geldiğinde ise eve varış süresi otomatik olarak hesaplanarak yanıt olarak doğrudan sürenin iletilebilmesi sağlanıyor.

Uygulamanın sorunsuz çalışması için bildirimlerinizi görüntüleme izni vermeniz isteniyor. Bunun yanı sıra nerede olduğunuzu soran birisi için hızlı yanıtlar oluşturulabilmesi için konum servislerine erişim yetkisi vermeniz gerekiyor.

Rahatsız etme özelliği sayesinde araba sürerken veya uyurken, bildirimler kapatılarak şu anda sohbet edemediğiniz mesaj gönderen kişilere bildirilebilir. Bunun yanı sıra önemli durumlardan haberdar olmanız için, ” Biz sizi bekliyoruz ” gibi bir mesaj aldığınızda, rahatsız etme modu açık olsa bile uyarılırsınız.

Çok fazla mesaj alan kullanıcıların iş yükünü büyük oranda azaltan uygulama Whatsapp, Messenger, Android Mesajlar, Skype, Twitter ve Slack gibi popüler uygulamalar ile sorunsuz olarak çalışabiliyor.

Google Reply uygulamasının APK dosyası için tıklayınız.

Yukarıdaki linke tıklayarak uygulamanın APK dosyasına ulaşabilirsiniz. Ancak, APK dosyaları konusunda sorumluluk kabul etmediğimizi hatırlatmak isteriz.

:: Google’ın akıllı yanıtlama özelliğini beğendiniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.