DOLAR 32,2472
EURO 34,6889
ALTIN 2.395,66
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C

iPhone 12 çıkış tarihi için kötü haber!

26.03.2020
A+
A-

Corona virüsü birçok sektörü etkilemeye devam ederken, şirketlerin planları hakkında bilgiler de gelmeye devam ediyor. Bu sıralar sıkça konsept tasarımlarıyla bekleyenlerini heyecanlandıran iPhone 12 hakkında yeni bir bilgi ortaya çıktı.

Nikkei Asian Review’ın şirkete yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Apple’ın yeni iPhone 12 ailesini Eylül ayında değil de Kasım veya Aralık ayında yani yıl sonunda tanıtma ihtimali var. 5G bağlantısını destekleyen ilk iPhone olması beklenen yeni iPhone modellerinin Kasım ayında çıkacağına dair farklı raporlar da gelmeye devam ediyor.

Rapor ayrıca, Apple yöneticilerinin, corona virüsün dünyadaki ekonomiler üzerindeki devam eden etkisi nedeniyle yeni nesil cihaza olan talebin alışılmadık derecede düşük olacağı konusunda endişeli olduklarını da bildirdi.

Raporda tedarik zinciri süreciyle alakalı Apple’ın herhangi bir sorun yaşamadığı ve tek sorunun arz-talep dengesi olduğu da vurgulandı. Çünkü Apple’ın bu yıl 5G’nin yanı sıra yeni iPhone serisinde kullanıcıları heyecanlandıracak birçok sürprizi olacak gibi duruyor. Eğer talep düşük olursa yeni iPhone için yapılacak yeniliklerin dönem içinde Apple’a olumsuz yansıyacağı düşünülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.