DOLAR 32,1984
EURO 35,1789
ALTIN 2.476,15
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Kısa süreliğine ücretsiz iOS Uygulamaları!

09.12.2018
A+
A-

Sınırlı bir süre için ücretsiz indirilmeye sunulan iPhone ve iPad uygulamalarını sizler için sıraladık. Şunu hatırlatmadan geçmeyelim, siz bu yazıyı okurken dahi listedeki uygulamaların tekrar ücretli olma ihtimali var. Bu yüzden indirmek istediğiniz uygulama için acele etseniz iyi olur.

Not: Söz konusu, kısa süreliğine ücretsiz hale getirilen iOS uygulamaları için net bir tarih verilmediğini de özellikle belirtelim.

VPN Ship-Unlimited VPN Proxy

Oldukça hızlı olan VPN Ship uygulaması ücretsiz olarak deneme sürümü sunuyor. VPN Ship hem internetteki sansürü ortadan kaldırıyor hem de zararlı yazılım ve reklamları otomatik olarak engelliyor.

Normal Fiyatı: 6 TL

VPN Ship-Unlimited VPN Proxy iOS indir

1 2 3 4 5 6
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.