DOLAR 32,2774
EURO 34,6528
ALTIN 2.413,24
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Google Stadia’ya eklenecek oyun sayısı belli oldu 2020 Google Stadia planları belli oldu. Google, Stadia için birçok yenilikle birlikte onlarca oyunu …

18.01.2020
A+
A-

Stadia duyurulduğu ilk günden beri kötü yorumlar alsa da Google, çalışmalarına devam ediyor. Yüksek kalite ve düşük tepkime süresiyle oyuncuların karşısına çıkacağını söyleyen Stadia, ilk denemelerde beğenilmemişti. Oyuncular en fazla 720p görüntü kalitesine ulaşmıştı. Bunun ardından açıklama yapan firma, sorunların çözümü için çalışmaların devam ettiğini belirtmişti.

2020 için çalışmaları artıran Google, Stadia için birçok özellik eklemesiyle birlikte kütüphanesini de geliştirecek. Hali hazırda 42 oyuna sahip olan yeni nesil oyun sistemi, daha çok oyunla, oyuncuları kendisine çekmeye çalışacak.

12 aylık dönemde yüklenecek oyunlar için farklı planlamalar da gelecek. Bazı oyunların oynanışı ise sadece Stadia Premire Edition satın alındığında mümkün olacak.

Stadia 2020 planları için yapılan açıklamada “Stadia‘ya 120’den fazla oyunun, 2020 içinde gelmesi için çalışıyoruz. Ayrıca 10’dan fazla oyunun da bu yılın ilk 6 ayında kullanıcılara ulaştırılmasını hedefliyoruz. Hedeflenen bu oyunlar sadece Stadia üzerinde oynanabilir olacak.” denildi.

Bu sene içinde Stadia, web üzerinden 4K çözünürlük oyun oynama imkanına sahip olacak. Ayrıca Google Assistant özelliğine kavuşan oyun sistemi daha çok Android telefonda kullanılabilir olacak.

Hangi oyunların kütüphaneye ekleneceğine dair bir bilgi ise paylaşılmadı. Stadia’nın oyun geliştiricilerle sürece devam ettiği söylendi.

Geçtiğimiz günlerde de Stadia ile çalışan telefonlar belli olmuştu.

Google Stadia telefonlara geliyor! İlk modeller

Google’ın çevrimiçi oyun servisi Stadia birkaç aydır oyun dünyasının en popüler konularının başında geliyor. Telefon tarafında Pixel serisi ile sınırlı olan Google Stadia Android telefonlara geliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.