DOLAR 32,3633
EURO 34,6915
ALTIN 2.392,12
BIST 10.162,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Google Pixel 4a çıkış tarihi için önemli iddia Google’ın yeni akıllı telefon modeli Pixel 4a çıkış tarihi ile ilgili önemli bir iddia ortaya çıktı. …

27.07.2020
A+
A-

Twitter üzerinden akıllı telefonlar ile ilgili önemli sızıntılar paylaşan John Prosser, bu defa Google Pixel 4a ile ilgili paylaşımda bulundu. Buna göre Google, 8 Ağustos 2020 tarihinde yeni akıllı telefon modelini resmi olarak duyurmuş olacak.

Twitter üzerinden paylaşılan yeni iddialarda, genellikle yüzde 100 ifadesi kullanılmaz. Ancak Google Pixel 4a çıkış tarihi için John Prosser, yüzde 100 8 Ağustos 2020 ifadesini kullanmış durumda.

Konsept iPad mini görselleri yayınlandı

Konsept iPad mini görselleri ile yeni modelin iPad Pro tasarımı ile nasıl olacağı net bir şekilde görülebiliyor. İşte detaylar!

Hatırlatmak gerekirse yeni Pixel 4a, amiral gemisi konumunda olmayacak. Google’ın orta seviyede konumlandıracağı bir model olacak. Şimdiye kadar ortaya çıkan Pixel 4a özellikleri arasında ise 5.81 inç ekran, 3080 mAh dahili batarya, 12 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera yer alıyor.

Buna ek olarak Snapdragon 730 işlemci de konuşulan teknik özellikler arasında. 5G desteği konusunda ise en azından şu an için netleşmiş bir bilgi olmadığını da belirtmekte fayda var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.