DOLAR 32,2579
EURO 34,7007
ALTIN 2.402,04
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Queen hasreti çekenler için paylaşılan harika konser! Dün efsane grup Quenn resmi YouTube hesabından heyecanlandıran The Freddie Mercury Tribute Concert (…

16.05.2020
A+
A-

Queen grubunun hayatta olan üyeleri, salgına karşın yardım çalışmalarına bağış toplamak amacıyla 20 Nisan 1992’de Londra’daki Wembley Stadyumu’nda Freddie Mercury anısına gerçekleşen konseri YouTube kanalından yayımladı.

90’ların en ikonik konserinde Queen grubu üyeleri Brian May, Roger Taylor ve John Deacon gibi efsanelerin yanına sahnede David Bowie, Robert Plant, Roger Daltrey, Axl Rose, Elton John, Tony Iommi, James Hetfield, Seal, George Michael ve Liza Minnelli gibi birbirinden kıymetli böylece çok isim yer alıyor. O dönemlerin yıldızlarını tek bir sahnede birleştiren konser 1 saat 27 dakikalık bir müzik şöleni sunuyor.

Elton John ve Axl Rose

Keyiflendiren konser kaydı 17 Mayıs Pazar günü saat 21.00’e dek Queen grubunun devlete ait YouTube kanalı üzerinden erişilebilir olacak. Dün yayımlanan konserin videosu derhal 1 buçuk milyon izlenmeye ulaşmışken, bağış kampanyası da 5 milyon 231 bin 491 dolara ulaştı.

Hedeflenen sayı ise 7 buçuk milyon dolar. YouTube üzerinden toplanan bu bağışlar BM Vakfı bağış birleştirme sistemine gidecek. Hedeflenen rakama kısa sürede ulaşacağı düşünülen konseri izlemek isteyenler için aşağıya YouTube bağlantısını bırakıyoruz:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.