DOLAR 32,2050
EURO 35,0386
ALTIN 2.471,55
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Google Pixel 4 ve Google Pixel XL cep yakacak mı?

07.10.2019
A+
A-

Tanıtım etkinliğinde kullanılacağı düşünülen fotoğraflar ile adeta gövde gösterisi yapan Google Pixel 4, rakiplerine meydan okuyor. Bunun yanında XL versiyonu vasıtasıyla büyük ekran sevenlere de hitap eden arama motoru şirketi, ilgili modeller adına henüz resmi fiyatları açıklamadı.

Ortaya sunulan iddilara göre Amerika Birleşik Devletleri bazlı fiyatların modellere göre değiştiği gözüküyor. Bu bağlamda, Google Pixel 4’ün 64 GB ve 128 GB depolama olmak üzere 2 farklı modeli mevcut ve bu farklılıklar, dolayısı ile, değişik fiyatları da beraberinde getiriyor.

Pixel 4’ün 64 GB versiyonu için tahmin edilen fiyat etiketi yaklaşık 800 dolar olarak ifade edildi. Gözler aynı modelin 128 GB versiyonuna çevrildiğinde ise fiyat etiketinin 900 dolar olduğu söyleniyor. Peki, Pixel 4 XL ne durumda?

Depolama alanı konusunda Pixel 4 ile aynı özelliklere sahip olan Pixel 4 XL için biçilen fiyat, 64 GB modelinde 900 dolar iken bu fiyat 128 GB modelinde yaklaşık 1050 dolar olarak göze çarpıyor.

google pixel 4 özellikleri

Kullanıcıların önüne gelen fiyatlar cep yakıyor mu? Söz konusu cihazların temel özelliklerine bakıldığında bahsi geçen sorunun cevabı daha çok netleşiyor. İşte, sırasıyla, 2 akıllı telefonun bilinen teknik detayları şu şekilde:

Google Pixel 4 özellikleri

Ekran: 5.7 inç FULL HD+ ve akıcı gösterim eşliğinde cihaz ekranının renk sıcaklığını ve parlaklığını dinamik olarak ayarlayan Ambient EQ teknolojisi
Yenileme hızı: 90 Hz
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 855 ve yapay zeka ile makine öğrenimi işlerini yürütecek olan Pixel Neural çekirdeği

Snapdragon 855 hakkında her şey bu videoda!

Qualcomm, Hawaii’de düzenlediği özel bir etkinlikle yeni nesil mobil işlemcisi Snapdragon 855 modelini tanıttı. Bu yeni nesil işlemciyle beraber gelen özelliklerse gerçekten dikkat çekici.

RAM:6 GB
Kamera: 16 Megapiksel
Telefoto kamera ve 2 adet 12 Megapiksel arka kamera
Ses: Stereo hoparlörler
Güvenlik: Titan M Güvenlik Modülü
Batarya: 2800 mAh
Diğer özellikler: Yüz kilidi ve hareket algılama sensörü
İşletim Sistemi: 3 yıllık güvenlik ve işletim sistemi güncellemeleri ile Android 10
Bağlantı: USB-C

Google Pixel 4 XL özellikleri

Ekran: 6.3 inç Quad HD+ ve akıcı gösterim eşliğinde cihaz ekranının renk sıcaklığını ve parlaklığını dinamik olarak ayarlayan Ambient EQ teknolojisi
Yenileme hızı: 90 Hz
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 855 ve yapay zeka ile makine öğrenimi işlerini yürütecek olan Pixel Neural çekirdeği
RAM: 
6 GB
Kamera:
16 Megapiksel Telefoto kamera ve 2 adet 12 Megapiksel arka kamera

Google Pixel Buds 2 geliyor! İşte ilk bilgiler

15 Ekim tarihinde Pixel 4 ve Pixel 4 XL modellerini tanıtacak olan Google’ın aynı zamanda Pixel Buds 2’yi tanıtacağı ortaya çıktı. İşte Google Pixel Buds 2 hakkında ilk detaylar

Ses: Stereo hoparlörler
Güvenlik: Titan M Güvenlik Modülü
Batarya: 3700 mAh
Diğer özellikler: Yüz kilidi ve hareket algılama sensörü
İşletim Sistemi: 3 yıllık güvenlik ve işletim sistemi güncellemeleri ile Android 10
Bağlantı: USB-C

Bu iki cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği netleşmedi. Sizce Google’ın yeni akıllı telefonları alınmaya değer mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.