DOLAR 32,1929
EURO 35,0797
ALTIN 2.468,35
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Kripto Piyasaların Durumu ve Altcoin Beklentileri

Kripto piyasaların güncel durumunu ve altcoinlerin beklentilerini öğrenin. Yatırım yapmadan önce bilgi sahibi olun ve geleceğe yönelik stratejiler geliştirin.

01.05.2024
A+
A-

Bitcoin’in Kritik Durumu

Bitcoin'in Kritik Durumu

Bitcoin, 2022’nin sonlarından bu yana en kötü aylık performansını sergileyerek aşağı yönlü trendini sürdürüyor. Nisan ayında %16’lık bir düşüş yaşayan Bitcoin, 73.000 dolar seviyelerinden gelen yükselişin kazanımlarını silerek 57.000 doların altında tehlikeli bir bölgede bulunuyor. Analistler, Bitcoin’in mevcut durumu hakkında çelişkili yorumlar yapmaktadır. Bazıları kısa vadeli düzeltme beklerken, diğerleri ise destek seviyelerinin önemine vurgu yapmaktadır.

Altcoinlerde Beklentiler

Altcoinlerde Beklentiler

Bitcoin’in yaşadığı gerileme, altcoin piyasasına da bulaşmış durumda. Yatırımcılar, yaklaşan FED faiz kararını beklerken, kripto para piyasasından fon çekmeye başlamıştır. Altcoin-Bitcoin çiftleri arasında olası bir korelasyon ve potansiyel düşüşler konuşulmaktadır. Önümüzdeki aylarda altcoinler için zorlu bir sürecin yaşanabileceğine dair uyarılar yapılmaktadır.

  • Bazı analistlere göre, Bitcoin’in Nisan kapanış fiyatı mevcut döngünün son ayıyken, diğerleri ise daha fazla düşüş olasılığı üzerinde durmaktadır.
  • Altcoin-Bitcoin çiftleri arasında potansiyel bir korelasyon olduğu ve ALT/BTC çiftlerinde %40’a varan bir düşüş yaşanabileceği öne sürülmektedir.
  • Kripto piyasasında yaşanan spekülatif hareketler, yatırımcıları endişelendirmekte ve önümüzdeki dönem için belirsizlik yaratmaktadır.

Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için bizi Twitter‘da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.