DOLAR 32,4088
EURO 34,8498
ALTIN 2.448,61
BIST 9.880,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Google Pixel 3 XL performans testi ortaya çıktı!

03.08.2018
A+
A-

Geekbench kayıtları telefonun beklenilen birçok özelliğini doğruluyor. Cihazın bu yıl amiral gemilerinin vazgeçilmezi olan Snapdragon 845 işlemciden güç aldığı görülüyor. Android P ile çalışan Pixel 3 XL modelinde 4 GB RAM yer alıyor.

Cihazın tek çekirdek testinden 2400, çoklu çekirdek testinden ise 8359 puan aldığı görülüyor. Bu sonuçlar iyi olsa da, beklendiği kadar etkileyici değil.

Zira, aynı işlemciyi 4 GB RAM yerine 6 GB RAM ile bir araya getiren Galaxy Note 9, tek çekirdek testinden 2411, çoklu çekirdek testinden ise 8712 puan alıyor.

Tabi, unutulmaması gereken önemli bir detay var. Pixel 3 XL henüz geliştirme aşamasında olan bir akıllı telefon. Bu nedenle cihaz satışa sunulana kadar yapılan yazılımsal optimizasyonlar, test sonuçlarının yükselmesini sağlayabilir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.