DOLAR 32,1865
EURO 35,0205
ALTIN 2.503,33
BIST 11.043,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Google Asistan Türkçe oldu ve denedik! (Video)

04.12.2018
A+
A-

Yapılan son geliştirmelerle birlikle sadece bir yapay zeka değil, adeta kişisel asistana dönüşen Google Asistan gerçekten de isminin hakkını veriyor. Sizin yerinize randevu alabilir, tüm işlerinizi düzenleyebilir ve en önemlisi belli ölçüde doğaçlama yapabilir. İsterseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım, iyi seyirler!

Google’ın bu alandaki en büyük avantajı, asistanın direkt olarak Google’ın altyapısı ile bağlantılı olması. Dünyanın en çok girilen sitesi ve en geniş veri ağına sahip olan kurumu olan Google, bu sayede sesli asistanıyla harikalar yaratabiliyor. Üstelik yine çok popüler Google hizmetleri olan Haritalar, Takvim ve Fotoğraflar gibi uygulamalarla kolayca çalışabiliyor.

Halen beta aşamasında olan Asistan ile, gün planlaması yapma, diyalogu devam ettirebilme, işleriniz için özel hatırlatıcılar oluşturma ve daha birçok özelliği kullanabiliyorsunuz.

Aşağıda paylaştığımız bağlantı üzerinden Google’ın beta programına dahil olmanız gerekiyor. Eğer cihazınızda Google uygulaması varsa güncelleme alacak, yoksa da uygulamayı baştan indirmiş olacaksınız.

Buradan Google Beta’ya kolayca kayıt olabilirsiniz.

Sadece bu işlemi yaparak kolaylıkla Türkçe Google Asistan deneyimi yaşayabilirsiniz. Elbette “Google Asistan Türkçe indir” seçeneği sunulmuyor ama güncellenmiş Google uygulaması zaten Türkçe dil destekli Asistan hizmeti ile beraber geliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.