DOLAR 32,2050
EURO 35,0386
ALTIN 2.471,55
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Enes’e saç ektirdik! – Teknoloji, bu işin neresinde? Bu videomuzda editörlerimizden Enes’e bayram hediyesi olarak saç ektiriyoruz.Hakkı Alkan’ın saç ekimi…

21.08.2020
A+
A-

Son zamanlarda saç ekim işlemi ülkemizde ve dünyada fazlasıyla popüler. Özellikle görünümünü değiştirmek isteyen ancak bu işlemi yaptırırken de ağrı ve acı istemeyen kişiler yeni nesil saç ekim sistemini uyguluyor. Basınçlı anestezi sayesinde herhangi bir iğne kullanılmadan deri altına anestezi uygulanabiliyor ve acı minimum seviyelere düşürülüyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizi video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler!

Saç ekim işlemi sonrası Enes’i neler bekliyor?

Başarılı bir operasyon geçiren Enes, 10 gün boyunca çok dikkatli olması gerekiyor. Saç ekimi yapılan bölgeyi korumak burada öne çıkıyor. İşlem sonrası ilk 10 gün boyunca kafanın herhangi bir yere çarpmaması gerekiyor.

Bu sayede ekilen greftler zarar örmeyecek ve zamanla yerine oturacak. Saç ekimi işleminden 48 saat sonra ilk yıkama gerçekleştiriliyor. Yıkama 10. güne kadar devam edecek şekilde uygulanıyor. Bu sayede ekilen greftler ve donör bölgenin bakımları yapılmış oluyor.

Saç ektirmek ve işlem ile alakalı ;

Emphair ile iletişime geçerek saç ekimi sürecini konforlu ve acısız bir şekilde atlatabilirsiniz. Bu operasyon Emphair yetkilileri Yücel Muratoğlu ve Adem Demiral eşliğinde gerçekleşmiştir. Aşağıda yer alan bağlantılardan kendilerine ulaşabilirsiniz.

Emphair Facebook: https://bit.ly/3l2tSdP

Emphair Instagram: https://bit.ly/2QpT1kN

Emphair WhatsApp İletişim : https://bit.ly/3htmmq0

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.