DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Gökhan Özoğuz kendisini eleştiren Nurgül Yeşilçay’a övgülerle karşılık verdi

Nurgül Yeşilçay, konser sonrası kulisine gittiği Gökhan Özoğuz’un tavırlarından rahatsız olunca “Bir afra bir tafra. Kimseyi gözünüzde büyütmeyin” diyerek tepki gösterdi. Yeşilçay’ın sözlerine övgüyle karşılık veren Özoğuz ise “Çok tatlı kadın, öyle söylemek istememiştir” dedi.

20.12.2023
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde oğlu Osman Nejat ile Athena konserine giden Nurgül Yeşilçay, kulisinde ziyaret ettiği Gökhan Özoğuz’un tavırlarından rahatsız olunca “Gökhan’da bir afra tafra. Gökhan ne kadar tatsızsa Hakan o kadar tatlıydı. Neyse sakın hayallerinizi yıkmayın! Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin” diyerek tepki gösterdi. Yeşilçay’ın sözlerine sessiz kalmayan Özoğuz ise övgüler dizerek karşılık verdi.

ELEŞTİRİYE ÖVGÜYLE KARŞILIK VERDİ

Dün akşam bir mekandan çıkarken görüntülenen Gökhan Özoğuz, muhabirlerin soruların üzerine Nurgül Yeşilçay’ın sözlerine cevap verdi. Yeşilçay’a kırılmadığını belirten şarkıcı, “Bence öyle demek istemedi. Bazen insanların hayatlarında psikolojik olarak zor zamanları oluyor. Nurgül çok tatlı kadın. Konser öncesi sahne hazırlığında yoğun dönem oluyor. Bence öyle söylemek istememiştir. O da değerli bir sanatçı… Belki zor bir zaman geçiriyor. Kırgınlığım yok” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak: Snob Magazin / Ecem Altan – Magazin

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.