DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

God of War hakkında yeni açıklamalar!

06.03.2018
A+
A-

20 Nisan tarihinde PlayStation 4 platformuna özel olarak satışa sunulacak olan God of War’un geliştiricisi Santa Monica Studios, yayımladığı podcast ile birlikte geliştirme süreci hakkında önemli bilgiler verdi.

Yapımın tamamlanması için şirkette çalışan herkesin yüzde yüz efor sarfettiğinin altı çizilirken, oyunun çevre tasarımından sorumlu Luke Berlier ve Nate Stephens da podcast’te yapım hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

God of War’un içerisinde oyuncuları bekleyen tüm detayların oldukça ince bir işçilikle hazırlandığını belirten Luke Berlier, PlayStation 4 sahiplerine yalnızca mükemmel bir oyun deneyimi yaşatmak istediklerini belirtti.

Yapımda serinin ilk oyunlarında olduğu gibi birçok bulmacanın yer alacağını ve bu bulmacaları çözmeden oyuncuların ilerleme kaydetmesinin de mümkün olmayacağını söyleyen Nate Stephens, bu bulmacaların oyunda yer alacak olan dokuz farklı Realm yani diyara yayılmış olduğunu da önemle vurguladı.

Bunların dışında da yeni kamera açısının God of War serisine alışık olan oyunculara başlarda değişik gelebileceğini ama bunun farkında olduklarını da söyleyen Stephens, harita tasarımı konusunda yaptıkları işi oldukça beğendiğini de sözlerine ekledi. Kratos’un alışılmış “intikam” duygusunun da törpülendiğini söyledi.

Bu değişimin ise Kratos’un artık eskisi gibi kaybedecek hiçbir şeyi olmayan biri olmaktan çıkmasından kaynaklandığını belirtti. Zira bilindiği üzere Kratos’un artık yetiştirmesi gereken bir çocuk var. Atreus adındaki bu çocuğun da hikayede müthiş bir öneme sahip olduğunu hatırlatalım.

:: Sizce yeni kamera açısı seriyi köklerinden uzaklaştıracak mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.