DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Genç rapçilere reels video jesti

20.01.2023
A+
A-

Kendisi de rapçi olan ve yeni yılı “Nankör” isimli single ile karşılayan Emir Gülcan, kurucusu olduğu Türkçe Rap isimli Instagram sayfasının gücüne genç meslektaşlarını da ortak etmeye hazırlanıyor. Gülcan, 500 bine yakın takipçisi olan, her paylaşımı binlerce etkileşim alan sayfada genç rapçilerin Reels videolarına yer vereceğini duyurdu. Yakında sayfa üzerinden konuyla ilgili detayları paylaşacaklarını belirten ünlü rapçi, “Bu platform bizim. Ve buranın imkanlarından herkes faydalanacak” dedi.

“Genç arkadaşlarımıza öncülük edeceğiz”
Rap müziğe gönül veren, sesini duyurmak isteyenlere sayfalarının her zaman açık olduğunun altını çizen Emir Gülcan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Grup içerisinde takipçilerimizle birlikte belirleyeceğimiz kurallar dahilinde her gün birkaç ismin performansını sayfamızda paylaşacağız. Bu sayede genç arkadaşlarımız Türkçe Rap ile yüz binlere ulaşma şansı yakalayacak. Onların geniş kitlelere ulaşmasına öncülük edeceğiz.”

Yeni projelerin hazırlıkları sürüyor
Rap dünyasından haberlerin, yeni şarkıların ve etkinlik takvimlerinin paylaşıldığı platformun gördüğü ilgiden memnun olduklarını vurgulayan Emir Gülcan, 2023’te etkinlik alanlarını genişletmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Türkçe Rap sayfası bir sosyal paylaşım sayfası olmanın ötesine geçti. Bu da bize daha fazla sorumluluk yükledi. Ekibimizle birlikte yeni projeler üzerinde kafa yoruyoruz. Yıl içerisinde fikirlerimizi bir bir hayata geçireceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.