DOLAR 32,3656
EURO 35,1270
ALTIN 2.324,44
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Sabiha teyzenin ambulans çilesi

27.10.2021
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Metin Burmalı’nın haberine göre kendisine refakat eden komşusu Mehmet Aslan, yaşlı kadın için Sağlık Bakanlığı Evde Sağlık Hizmetleri İletişim Merkezi’ni aradı. Yaşlı kadını bırakan ambulans hastaneden ayrılırken, radyoterapi gören Güner tedavisinin ardından taburcu edildi.

Refakatçisi olan Mehmet Aslan da yaşlı kadını evine geri götürmesi için tekrar yetkilileri aradı.

VARDİYA DEĞİŞİMİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden hiçbir yetkiliye ulaşamadığını söyleyen Aslan, Sağlık Bakanlığı Evde Sağlık Hizmetleri İletişim Merkezi’nden istediği ambulansın da 4 saat 45 dakikada geldiğini iddia etti.

Yaşlı kadının hastane önündeki sedyede saatlerce ambulans beklediğini öne süren Aslan, “İşimiz bittikten sonra ambulans şoförünü aradık ancak saat 15.00’da vardiya değişimi olmuş. Diğer ambulans şoförünü aradığımızda da ‘Şimdi geliyorum’, ‘Ege Üniversitesi’ne hasta bıraktım’, ‘Biraz daha bekleyin’ gibi bahanelerle bizi 4 saat 45 dakika hastane önünde bekletti. Ben beklerim ama bu kadıncağızın kimi kimsesi yok. Hava soğuk. 8 yıl önce tek oğlu da kanserden öldü. Sabiha Teyze kanserden değil ama soğukta beklemekten ölecekti az kalsın” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.