DOLAR 32,3689
EURO 34,7941
ALTIN 2.393,12
BIST 10.270,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Sofia Vergara’nın eşinden konuşulan itiraf!

10.04.2020
A+
A-

Eşiyle ilk kez bir partide tanıştıklarını anlatan Manganiello, hissettiklerini şöyle anlattı:

“Sofia harika görünüyordu ve ben gözlerimi ondan alamadım. Ama o dönem Nick Loebb ile nişanlı olduğu için yanına gidip onunla tanışmadım. Sonra Jesse Tyler Ferguson yanıma geldi arkadaşı Sofia’nın bana ‘Merhaba’ demek istediğini belirtti. Fakat ben onun nişanlısından ayrıldığını bilmediğim için buna pek sıcak bakmadım. Çünkü Sofia’nın nişanlısı da partide sanıyordum. Ancak konuşmanın ilerleyen dakikalarında nişanlısından ayrıldığını öğrendim.”

Partiden birkaç hafta sonra Vergara, nişanlısından ayrıldığını basına da açıkladı. Bu açıklamanın ardından Manganiello, kendisini Vergara ile tanıştıran arkadaşına, “Nasıl bir ruh halinde olduğunu bilmiyorum fakat onu dışarı çıkarmak istiyorum. Bana Sofia’nın numarasını verir misin?” dediğini söyledi. 

Ardından aşk yaşamaya başlayan ikili, 2015 yılında evlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.