DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C

Geleceğin akıllı telefonu Vivo APEX FullView!

27.02.2018
A+
A-

Yeni Vivo APEX FullView konsept akıllı telefon tahmin edeceğiniz gibi yakın zamanda piyasaya çıkmayacak. Öte yandan cihaz, gelecekteki akıllı telefonlar hakkında bizlere bir ön bakış sunuyor. APEX, neredeyse çerçevesiz OLED ekranı ile yüzde 95 olan ekran kasa oranı sınırını genişleterek yüzde 98’lere çıkartmış durumda. Vivo’nun mevcut modelinin üstte, sağda ve altta 1.8 mm, altta ise 4.3 mm çerçeveye sahip. Şirket şimdi, alttaki çerçeveyi de 1.8 mm haline getirmek niyetinde.

Ekranın titreştirerek ses üretip ekranı hoparlör haline getirmenin de planlandığı akıllı telefondaki teknolojiye Screen SoundCasting Technology adı verilmiş. Ön kamera için düşünülen yöntem de oldukça mantıklı. Şirket selfie çekimi için motorlu ön kamera çözümüyle, kamera aktif edildiğinde 1 saniye içerisinde üstten çıkmasını sağlamış.

MWC 2018 özel kategorimiz ve tüm MWC 2018 haberlerini görmek için buraya tıklayınız

MWC 2018 etkinliğinde çalışır bir sürümü ile katılımcıları şaşırtan ürün, bakalım ne zaman piyasaya sürülecek?

:: Vivo’nun konsept akıllı telefonu hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.