DOLAR 32,3597
EURO 34,7442
ALTIN 2.395,51
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

HTC Desire 20 Pro 5G ile geliyor! çok eskiden zeki telefon piyasasının en büyüklerinden biri olan HTC, 5G Desire ile telefon piayasasına…

26.04.2020
A+
A-

Şubat ayında HTC’nin 5G akıllı telefon ile piyasaya döneceği ortaya çıkmıştı. Şimdilerd ise markanın, üstünde çalıştığı zeki telefonla ilgili ilk bilgiler sızdırıldı. Desire, bildiğiniz gibi markanın orta segment telefonları için kullandığı bir isimlendirme.

Samsung Galaxy A31 Türkiye fiyatı belli oldu!

Samsung’un geçtiğimiz gün tanıttığı orta düzey zeki telefon bugün satışa sunuldu. İşte Samsung Galaxy A31 Türkiye fiyatı…

HTC daha önce Amiral gemisi bir 5G telefonla dönebileceği sinyalleri vermişti. Gelen sızıntılar ise telefonun Geekbench sonuçlarının da ortaya çıktığını iddia ediyor.

Besbelli hemen şimdi bu deneme sonucuna dair bir kanıt olmadığını hatırlatalım. Ancak gelen bilgiler, telefonun orta düzey bir donanıma sahip olduğu yönünde.

Skor sonucuna dair paylaşım olmaması şüpheli olsa da, tahminler cihazda Mediatek Helio G80 ve 6GB RAM donanımı olduğu yönünde. Bir diğer bahis ise telefonda Snapdragon 765 işlemci kullanıldığı.  Bu da yeni Desire‘ın orta üstteki segmentte olacağını ortaya koyuyor.

Markanın Desire serisi, satışlarının yüksek olduğu dönemlerde piyasanın en iyi fiyat performans cihazlarıydı. Özellikle tasarım anlamında da çok büyük öncelikler yapan firmanın nasıl bir tasarımla döneceği de merak konusu.

Tahminler son ortaya çıkan Desire 19+ tasarımının kullanılabileceği yönünde. Doğrusu herkesin Amiral gemisi  bir 5G telefon beklediği HTC, yine tüketicisine sürpriz yapacağa benziyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, HTC Desire 20 Pro ile 5G zeki telefon pazarında başarılı olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.