DOLAR 32,2376
EURO 35,0593
ALTIN 2.508,81
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

GeForce Now ile telefondan AC Syndicate oynadık! Bugün sizlerle GeForce Now isimli bulut tabanlı oyun platformunu deneyimledik. GeForce Now ile telefondan…

04.07.2020
A+
A-

Bulut tabanlı oyun platformları bir süredir hayatımızda vardı. aynı zamanda her geçen gün bu platformlar kendilerini geliştirmeye ve yapabileceklerimizin sınırını yükseltmeye devam ediyor. Bizler de bugün sizlerle birlikte bulut tabanlı oyun platformlarından biri olan NVIDIA GeForce Now’u deneyimledik.

NVIDIA GeForce Now nedir?

NVIDIA GeForce Now, NVIDIA’nın Windows ve Mac kullanıcıları için oluşturduğu bulut tabanlı bir oyun servisi olarak karşımıza çıkmıştı. Bu servis üzerinden kullanıcılar, stream yöntemi ile diledikleri oyunları oynayabiliyorlar. Bu sayede de elinizdeki bilgisayar donanımsal olarak yetkisiz olsa bile platform içerisinde yer alan tüm oyunları oynayabiliyorsunuz.

Platform üzerindeki oyunların spiker sistemleri NVIDIA’nın en yüksek ekran kartlı sistemlerinden oluşuyor. Üst seviye bu sistemler ile belirtilmiş ücretler karşılığında bulut tabanlı oyun servislerinden adet edinmek da oldukça kolay.

Nvidia CEO’s Hsun Huang, dünya genelinde 1 milyara yakın kullanıcının sahip olduğu bilgisayarların oyun oynama yeteneklerinden mahrum olduğu belirtmişti. Bu rakam, donanımlardaki maliyetler yüzünden fiyatların artmasıyla her geçen gün de hızlı bir şekilde çoğalma göstermeye devam ediyor. Huang, bu sistem ile oyun oynayamayan kişilere nitelikli bir servis hazırladıklarını ilk çıkışlarından bu yandan vurgulamaya devam ediyor.

Play Store indirme linki için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.