Gebze’de Enkaz Altında Kalan Ailenin Ardındaki Saatler: 16 Saatlik Arama Devam Ediyor
Gebze’de enkaz altında kalan ailenin saatler süren arama çalışmaları sürüyor. Güncel gelişmeleri ve güvenlik durumu.
Mevlana Mahallesi Issıkgöl Caddesi üzerinde, içinde bir eczane bulunan bir bina, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Kiracı olarak yaşayan Bilir ailesinin beş üyesi enkaz altında kaldı ve olay yerine hızlı bir şekilde çok sayıda ekip sevk edildi.
Gündüz saatlerinde yapılan çalışmalar neticesinde ailenin genç üyelerinden Muhammed Emir Bilir (12) ile Nisa Bilir’in (14) cansız bedeni enkaz altında bulundu. Bununla birlikte ailenin büyük kızı Dilara Bilir (18) ise sağ olarak çıkarıldı. 16 saatlik arama- kurtarma süreci devam ederken, baba Levent Bilir (44) ile anne Emine Bilir’e (44) ulaşmak için ekipler yoğun çaba gösteriyor.
Olayla ilgili bilgiler kamuya kaynaklar üzerinden aktarılırken, ekiplerin çalışmaları ve durum güncellemeleri sürüyor. Yetkililer, hasar tespiti ve güvenlik önlemleri doğrultusunda aramayı sürdürüyor.
Kaynaklar: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa, Haberler.com