DOLAR 32,2140
EURO 34,7146
ALTIN 2.450,75
BIST 10.315,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Gear S3 için beklenen güncelleme geldi

26.12.2017
A+
A-

Kısa bir süre önce Gear Sport modelinde ön yüklü olan Tizen 3.0 güncellemesi Gear S3 modeli için de yayınlandı. Arayüz ve deneyim anlamında önemli geliştirmeler sunan bu güncelleme, saatin en başarılı olduğu pil ömrü konusunda ise büyük sorun oluşturmuştu.

Gear S3 Tizen 3.0 inceleme
Gear S3 Tizen 3.0 inceleme

Gear Sport akıllı saat modelinde yer alan Tizen 3.0 işletim sistemi, Gear S3 için de yayınlandı. Sizler için Gear S3 Tizen 3.0 güncellemesini yaptık

Samsung ise bu konudaki şikayetleri ciddiye alıp kısa sürede yeni bir güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldırmak için çalışmalarını yaptı. Yaklaşık 21 MB boyutunda olan bu güncelleme direkt olarak pil ömründeki sorunları çözmek için yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde çeşitli ülkelerde yayınlanan bu güncelleme, şimdi de ülkemizde kullanıma sunuldu. Güncellemeyi, akıllı telefonlarda yüklü olan Gear uygulaması üzerinden indirip saate otomatik olarak yükleyebilirsiniz. Bu güncelleme ile saatin pil ömrünün iyileştirildiği belirtiliyor. Güncelleme sonrasında saatin gündelik kullanımda pil ömrünün bir önceki sürüme göre daha iyi olduğu internet ortamındaki kullanıcılar arasında da konuşuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.