DOLAR 32,5838
EURO 34,9974
ALTIN 2.457,47
BIST 9.784,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Cyberpunk 2077’nin Anime Dizisi “Edgerunners”tan İlk Uzun Fragman! [Video]

04.08.2022
A+
A-

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformları arasında yer alan Netflix, bundan bir süre önce Cyberpunk: Edgerunners isimli bir anime dizisi duyurmuştu. Bu dizi, adından da anlaşılabileceği üzere Cyberpunk 2077 isimli oyunun dizi versiyonuydu. Birkaç ay önce bu diziyle ilgili yeni bir fragman yayınlayan şirket, şimdi bu fragmanlara bir yenisini daha ekledi.

Cyberpunk: Edgerunners, Cyberpunk 2077’nin kurgusal şehri Night City‘de geçiyor. Dizide hayatta kalmaya çalışan David isimli bir sokak çocuğunun büyüyüp kanun kaçağı haline gelişi anlatılıyor. Netflix’in yayınladığı yeni fragman ise Cyberpunk: Edgerunners’ta yer alacak karakterleri gösteriyor. 

Cyberpunk: Edgerunners, Kill la Kill yapımcıları tarafından üstlenildi

Cyberpunk: Edgerunners

Cyberpunk: Edgerunners, anime tutkunlarını heyecanlandıran bir yapım. Öyle ki bu dizi, dünyanın en popüler animeleri arasında yer alan Kill la Kill ile Tengen Toppa Gurren Lagann’ın ardındaki ekip tarafından, yani Studio Trigger tarafından üstlenildi. Eleştirmenlere göre Cyberpunk: Edgerunners, Cyberpunk 2077’den fazla ses getirecek.

Netflix’in resmi açıklamasına göre Cyberpunk: Edgerunners, her biri 30 dakika uzunluğunda olan 10 bölümden oluşacak. Dizi, Eylül 2022’de Netflix’teki yerini alacak.

İşte Cyberpunk: Edgerunners için yayınlanan yeni fragman

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.