DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Game of Thrones 8. sezon ile kış sonunda geliyor mu?

01.11.2018
A+
A-

Geçtiğimiz yıl 28 Ağustos’ta 7. sezonunun finalini yapan Game of Thrones’un 8. Sezon ile önümüzdeki yıl dizinin hayranları ile bulaşacak. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte dizinin yapımcısı yapmış olduğu paylaşım ile birlikte şimdiden dizinin hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Paylaşılan posterde görebileceğiniz üzere başarılı dizinin başrollerini paylaşan Kit Harington ve Emilia Clarke’ın kar içerisinde vermiş olduğu poz, birçok kişinin aklından bir anda ”Beklenen kış geliyor mu?” sorularını çağrıştırdı.

Dany and Jon on the cover of @EW! The first official image from #GameofThrones final season! pic.twitter.com/GkKOZmjbTq

— King Jon Snow (@LordSnow) November 1, 2018

Bildiğiniz üzere Game of Thrones 8. Sezon ile birlikte final yapacak. Henüz bu konu hakkında resmi açıklama yapılmasa da, ilk sezondan beri vurgulanan ‘‘ Winter is Coming!” mottosu final sezonu ile birlikte gerçeğe dönüşeceği ön görülüyor. Böylece akgezenler ile olan korku dolu mücadeleyi sonunda görebileceğiz.

Game of Thrones 8. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Nisan 2019′da hayranları ile buluşması beklenen dizinin 8. sezonu için önemli gelişmeler yaşanmıştı. Yaşanılan gelişmelerle birlikte efsane dizinin yeni sezonu için biraz daha bekleyeceğimizi ifade etmiştik.

Dizinin görsel efekt süpervizörünün yapmış olduğu röporjda, dizinin yeni sezonu hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştu. Süpervizör röportajında, ekibinin çalışmalara henüz başlamadığını belirtmişti. Çalışmalarının en az Mayıs 2019 tarihine kadar biteceğini belirten süpervizör Joe Bauer, dizinin hayranlarının biraz daha beklemesi gerektiğinin altını özellikle çizdi.

Bauer açıklamasının devamında, dizinin 2019 Emmy Ödülleri’nin yerine 2020 Emmy Ödülleri’nin dönemine daha uygun olduğunu da dile getirdi.  Game of Thornes 8. sezon için çalışmaların yaklaşık yedi-sekiz ay süreceğini belirten Bauer, Mayıs 2019’a kadar tüm çalışmalarımızı bitirmeye gayret göstereceklerini de söyledi.

Oldukça heyacanlı bir finalin bizleri beklediğini vurgulayan Bauer, dizinin bitmesi gerektiği gibi biteceğinin de altını çizdi. Sizce, Game of Thrones nasıl biter? Değerli düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz. Ayrıca sizler için hazırladığımız Game of Thrones nasıl bitecek? adlı videomuzu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.