DOLAR 32,2814
EURO 34,7952
ALTIN 2.408,33
BIST 10.302,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Galaxy Z Flip 5G videosu sızdırıldı! Galaxy Z Flip 5G’yi resmileştiren beklenen video sızdırıldı. İşte karşınızda Galaxy Z Flip 5G tasarımı…

12.07.2020
A+
A-

Samsung’un 5 Ağustos‘ta yapması beklenilen Unpacked etkinliğine kalan gün sayısı azaldıkça, tanıtılacak cihazların da detayları artıyor. Galaxy Note 20 ailesine ek olarak yeni bir bluetooth kulaklık ve benzeri ürünlerin de tanıtılması bekleniyor. Tabii ki katlanabilir telefon Galaxy Z Flip’in 5G varyantının da lansmanda duyurulacağı düşünülüyordu. Bugün ise beklenen video sızdırıldı.

pic.twitter.com/vdHgDADPUu

— Evan Blass (@evleaks) July 10, 2020

İsabetli sızıntılarıyla tanınan Twitter kullanıcısı Evan Blass‘ın paylaştığı videoya göre, Z Flip’in 5G varyantının LTE sürüm ile tasarımsal olarak aynı olduğu görüldü. Daha önce ortaya çıkan sızıntılarda paylaşılan Mistik Bronz renk seçeneğinin yanı sıra değişen pek de bir şey yok gibi gözüküyor. Fakat donanım tarafında bazı önemli özellikler değişebilir.

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Galaxy Z Flip Qualcomm’un Snapdragon 855 Plus işlemcisi ile karşımıza çıkmıştı. Fakat yeni 5G modelin Snapdragon 865 Plus işlemciyle karşımıza çıkacağı Çin telekomünikasyon sertifikasyon merkezi TENAA tarafından onaylandı.

Diğer özellikler tarafında yeni bir şeyle karşılaşmayacağız gibi duruyor. Tabii ki Ağustos’a yaklaştıkça da hem Galaxy Z Flip 5G hem de Galaxy Note 20 ailesi hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız ve sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.