DOLAR 32,2655
EURO 34,7288
ALTIN 2.399,48
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Galaxy Tab S7 Plus özellikleri Geekbench’te detaylandı Galaxy Tab S7 Plus özellikleri kısa zaman önce sızdırılmıştı. Geekbench skoru ise, işelmci gibi kayda değer…

14.06.2020
A+
A-

Samsung, Ağustos ayında tanıtılacak Note 20 serisi ve yeni nesil tabletleriyle piyasaya hızlı dönmenin arkasından. Son yıllarda alkış toplayan Galaxy Tab serisi, hemen de S7 Plus ile adından laf ettirmenin arkasından.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus özellikleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy Tab S7 Plus özellikleri ortaya çıktı. Güney Koreli şirket, bu tabletin piyasaya sürüleceğini doğruladı. Renk seçenekleri neler?

Ortaya çıkan Geekbennch skoruna tarafından, Galaxy Tab S7 Plus, bu yıl amiral gemisi telefonlarda tercih edilen, Qualcomm‘un Snapdragon 865 işlemcisini kullanacak. Tablet, 6 GB RAM ile geleceği de bu deneme sonuçlarında kesinleşmiş oldu.

Galaxy Tab S7 Plus, Geekbench üzerinde tek çekirdekte 4277, çoklu çekirdekte ise 13,286 puan elde etti. Tabletin daha önce ortaya çıkan özellikleri de cazibeli. Her ne dek az önce bahis özelliğinde olsa da, tabletin 120 Hz ekran onarım hızına sahip olacağı düşünülüyor.

Galaxy tab s7 plus özellikleri, Geekbench skoru

Kutusundan Android 10 ile çıkacak olan cihazın, 12,4 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekranla geleceği biliniyor. Bu aydınlık ekran, 2560 x 1440 çözünürlüğüne sahip olacak. Tabletin HDR 10 özelliği ile geleceğini de hatırlatalım.

Batarya tarafında ise tabletin, daha önce sızdırılan 10090 mAh yerine, 9800 mAh gücünde daha ufak boyutlu bir pille geleceği iddia ediliyor. Dolby Amos destekli AKG stereo hoparlör ile gelecek olan tablet, 5G temas desteği de sunuyor.

Galaxy Tab S7 Plus özellikleri aralarında standartlaşan S Pen, Wi-Fi 6, parmak izi okuyucusu ve Type-C bağlantısı da yer alıyor. Tabletin 25 W çabuk yük desteği, ekrana gömülü parmak izi ve az önce özellikleri ortaya çıkmayan ikili arka kamera kurulumu bulunuyor.

Renk seçenekleri arasında ise gri, mavi ve kahverengi gibi seçenekler mevcut.  Geekbench skoru ile birlikte ortaya çıkan Galaxy Tab S7 Plus  sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.