DOLAR 32,5069
EURO 34,9330
ALTIN 2.437,78
BIST 9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Xiaomi Mi Smart mouse modeli tercüme yapacak! Bir vakit önce Mi markası adı altında bazı ekipmanlarını tanıtan Xiaomi, hemen yeni bir mouse daha tanıtmaya…

21.06.2020
A+
A-

Çinli şirket, geçtiğimiz aylarda ses antre desteği olan klavye piyasaya sürerek dikkatleri üstüne çekmeyi başarabilmişti. Bluetooth SIG listesine tarafından, şirketin yeni mouse modeli de fazla yakında karşımıza çıkacak.

Bluetooth SIG, Mi Smart Mouse adı aşağı yeni bir Xiaomi mouse onayladı. Farenin hitabe tanınma ve tercüme desteği özelliklerini barındırması beklenirken, 4000 DPI hassasiyet desteğinin de olduğu söyleniyor. Hem Mi Smart Mouse, Bluetooth 5.0 bağlantısı üzerinden bağlanacak. Cihazı Wi-Fi bağlantısı ile bağlantı kurmak için bambaşka bir seçeneğin de bulunması bekleniyor. Ilave olarak mouse’nin dahili çok miktar edilebilir batarya ile karşımıza çıkması da beklenen özellikler arasında.

Cihazın fiyatı ve çıkış tarihi konusunda henüz net bir veri bulunmuyor. Çinli şirketten mouse ile ilgili demin resmi bir yorumlama gelmedi, tanımlama yapıldığı vakit sizlerle paylaşıyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.